Tweejarig visum voor Rusland – wellicht een optie voor u?

1 year ago
  • Html
  • Text
Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 14 februari 2018

Tweejarig visum voor Rusland


Reist u regelmatig naar Rusland en overweegt u een multiple entry-visum aan te schaffen? Houd er dan rekening mee dat u op het Russische consulaat moet bewijzen (met visum plus in- en uitreisstempel) dat u in de afgelopen 12 maanden al eens in Rusland bent geweest. Hebt u al twee jaarvisa achter elkaar gehad? Dan komt u misschien in aanmerking voor een tweejarig visum. Hiervoor gelden wel strenge voorwaarden. Was uw meest recente multiple entry-visum bijvoorbeeld niet 12, maar 11 maanden (of minder) geldig, dan wordt dit niet gezien als een jaarvisum en voldoet u dus niet aan de eisen.
Let op: als u toe bent aan een nieuw paspoort, vraag dan altijd uw oude, ongeldig gemaakte paspoort terug. Het consulaat kan daar namelijk naar vragen. Hoewel niet alle gemeenten hier graag aan meewerken, hebt u wettelijk gezien gewoon recht op teruggave.
Leg uw aanvraag bij ons neer als u wilt profiteren van een visum dat zo lang mogelijk geldig is.

Lufthansa hervat lijndienst naar Shenyang


Na een onderbreking van anderhalf jaar hervat Lufthansa de lijndienst tussen Frankfurt en het Chinese Shenyang. Deze bestemming werd al vanaf 2008 bediend, maar in 2016 onverwachts uit de dienstregeling geschrapt. De herboren lijndienst gaat op 27 maart van start. U kunt vliegen op dinsdag, donderdag en zaterdag.
Hebt u vragen over prijzen of beschikbaarheid? Wij helpen u graag.

Automatisch inchecken bij Lufthansa


Als u binnen het Schengengebied met Lufthansa vliegt, kunt u voortaan uw instapkaart automatisch op uw smartphone ontvangen.
Wilt u gebruikmaken van deze handige service? Zorg er dan voor dat de Lufthansa-app op uw telefoon is geïnstalleerd, log in met uw Miles & More- of Lufthansa ID-profiel en zet automatisch inchecken aan. Lufthansa stuurt u dan 23 uur voor vertrek een elektronische instapkaart. Daarna kunt u desgewenst nog uw stoel wijzigen en eventuele ruimbagage aanmelden.
U kunt deze functie op elk gewenst moment weer uitzetten.

WK voetbal: uw Fan-ID is meteen uw visum


Hebt u al kaarten voor de FIFA World Cup in Rusland? Dan mag u het land zonder visum in. Voorwaarde is wel dat u beschikt over een zogeheten 'Fan-ID'. Deze vraagt u aan tijdens het bestellen van uw kaarten, direct na ontvangst van de aankoopbevestiging. Met uw Fan-ID mag u vanaf tien dagen vóór de eerste wedstrijd tot tien dagen na de laatste wedstrijd in Rusland verblijven en zelfs gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer ter plaatse. U hebt uw Fan-ID ook nodig om Rusland weer te verlaten, dus bewaar 'm goed! 
Gaat u liever op reis met een regulier visum, neem dan contact met ons op

Gratis gesigneerd wodkaboek bij een doorverwijzing


Wat werkt er nu beter dan mond-tot-mondreclame? Daarom waarderen we het altijd enorm als tevreden klanten ons aanbevelen bij collega’s, relaties of vrienden. Als u iemand naar ons doorverwijst, sturen we u als bedankje graag een goed boek. De komende maanden is dat  Davaj! van Edwin Trommelen.
In veertien hoofdstukken vertelt de auteur u op lichtvoetige wijze alles over de drinkcultuur in Rusland (zoals de geschiedenis en de rituelen ervan) en leert u de ins en outs van dit belangrijke aspect van de Russische samenleving kennen.
U ontvangt dit dorstig makende en door de auteur gesigneerde boek zodra de door u doorverwezen persoon een van de diensten van Russia Travel / BRIC Travel heeft afgenomen. Geef uw doorverwijzing wel zo snel mogelijk aan ons door.
 
Russia Travel

BRIC Travel

Facebook
Russia Travel
BRIC Travel
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl

This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Share this newsletter on

Related newsletters

Russiatravel.nl

Categories: Abroad Holidays
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019