Bekijk online
Logeion logo

Tweekly

 
22 maart 2023

Leden van de Logeion-ledenraad zijn gekozen

Verenigingsnieuws
Gekozen leden van de ledenraad

Van 6 tot en met 17 maart werden alle Logeion-leden gevraagd om te stemmen op de tweeëntwintig kandidaten voor de ledenraad. De stemmen zijn geteld en met veel plezier maken we de elf leden van de eerste ledenraad van Logeion bekend. De ledenraad bestaat uit: Arjen Boukema, Corine van Impelen, Dré Veelenturf, Harry Louwenaar, Ilona Hulshof, Jaap de Bruijn, Marcel van Dijk, Marjan Swart, Noud Bex, Pierre Wimmers en Shahied Badoella.

Doe mee aan wereldwijd onderzoek naar diversiteit & inclusie

Twee jaar geleden is wereldwijd de stand van zaken op het gebied van diversiteit & inclusie binnen de marketing- en communicatiebranche in kaart gebracht. De resultaten van het onderzoeksrapport hebben de sector destijds geholpen te bepalen op welke gebieden verbeteringen nodig waren. Op initiatief van de World Federation of Advertisers (WFA) wordt nu een wereldwijd vervolgonderzoek gehouden. De WFA verwacht dat in de komende vier weken mensen uit 34 landen hun ervaringen met diversiteit en inclusie in het vak gaan delen.

Logeion zoekt bijzonder hoogleraar voor Leerstoel Strategische Communicatie
de redactie | Leerstoel

Voor de Leerstoel Strategische Communicatie is Logeion op zoek naar een bijzonder hoogleraar; een bruggenbouwer die het belangrijk vindt om de interactie tussen de communicatiewetenschap en communicatiepraktijk te bevorderen. Logeion streeft met de bijzondere Leerstoel Strategische Communicatie naar een inspirerende uitwisseling en productieve wisselwerking tussen de academische- en beroepswereld.

Vijfdelige podcastserie comm.Talk van start
de redactie | Podcast

Na maanden van voorbereiding is de podcast comm.Talk nu live op alle streamingdiensten. De vijfdelige podcastserie comm.Talk is ontwikkeld door OnlyHuman en Logeion. In deze serie podcasts bespreken we verschillende communicatievraagstukken van links naar rechts, met interessante sprekers die ieder vanuit een eigen perspectief meerwaarde bieden aan de discussie. In de eerste podcast zijn Robin Middel en Keesjan Steverink te gast.

Young Logeion is op zoek naar nieuwe bestuursleden
de redactie | Young Logeion

Na een flink aantal mooie jaren treden Marjolein, Julia, Sanne en Joachim als Young Logeion-bestuursleden stapsgewijs af. Daarom is Young Logeion dit voorjaar op zoek naar nieuwe Young Professionals die zin hebben om het stokje over te nemen. Ben jij tussen de 20 en 28 jaar en wil jij deze waardevolle ervaring aan je cv toevoegen? Young Logeion is hét grootste landelijke netwerk waar communicatieprofessionals elkaar ontmoeten en inspireren.

Young Logeion Academy: online kennisplatform voor jonge professionals

De Young Logeion Academy is een online kennisplatform, exclusief voor Young Logeion leden. In de academy vind je allerlei trainingen, podcasts en webinars. Gemaakt voor en door jonge communicatieprofessionals. Dit betekent dat jonge communicatieprofessionals kosteloos hun vaardigheden en kennis kunnen vergroten op ieder moment van de dag.
Lees verder - oranje pijl

Podcast 1 - banner tweekly

Vacatures

Portaal

Communicatieadviseur
Arnhem | 28 uur

Klaverblad

Interne Communicatieadviseur
Zoetermeer | 24-32 uur

Leene Communicatie

Communicatieadviseur
Gouda | 32-40 uur

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Communicatieadviseur Digitale Overheid
Den Haag | 32 -36 uur

Button bekijk alle vacatures 73px

Cday23_banner_1400x400

Word lid        Uitschrijven        Privacyverklaring