Bekijk online
Logeion logo

Tweekly

 
18 september 2024
Lotte Willemsen nieuwe hoogleraar Logeion-leerstoel

Lotte Willemsen nieuwe bijzonder hoogleraar Leerstoel Strategische Communicatie

Dr. Lotte Willemsen is sinds 15 september bijzonder hoogleraar op de Leerstoel Strategische Communicatie bij de afdeling Communicatiewetenschap van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Deze leerstoel wordt sinds 2008 mogelijk gemaakt door Logeion en de Partners en Vrienden van het Centrum Strategische Communicatie (CSC) van Logeion. Lotte Willemsen volgt Christian Burgers op, die de Logeion-leerstoel sinds maart 2019 heeft bekleed. Als bijzonder hoogleraar zal Lotte een brugfunctie vervullen tussen de communicatiewetenschap en de beroepspraktijk.

Afscheidssymposium Christian Burgers
Afscheidssymposium Christian Burgers gratis voor leden

Op donderdag 17 oktober neemt prof. dr. Christian Burgers met een symposium afscheid als bijzonder hoogleraar op de Logeion-leerstoel Strategische Communicatie. Tijdens dit afscheidssymposium in Amsterdam blikt hij terug op de afgelopen vijf jaar. Overige bijdragen zijn er van zijn opvolger Lotte Willemsen en van Celia Noordegraaf, die vanaf het begin betrokken is geweest bij het Centrum Strategische Communicatie en de leerstoel. Afsluitend is er een borrel.

Maak kennis met de Galjaardprijs-genomineerden

De longlist van de Galjaardprijs 2024 is bekendgemaakt. Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft de vakjury de longlist met tien projecten samengesteld. De projecten zijn beoordeeld op de criteria innovatie, inspiratiewaarde, maatschappelijke impact en (in verhouding tot) budget. De Galjaardprijs, vernoemd naar pionier Chiel Galjaard, wordt ieder jaar uitgereikt tijdens PubCom, het Nationaal Congres Publieke Communicatie.

18-9 Cornerstone banner

Whitepapers

Whitepaper OnlyHuman
Purple paper: 6 vragen over de Wet DBA
Whitepaper | OnlyHuman

Komend jaar gaat de Belastingdienst handhaven op de wet DBA. De wet DBA is bedoeld om richtlijnen te creëren en de grens tussen freelancer en vaste werknemer aan te duiden. Reden genoeg om even goed stil te staan bij jouw positie in dit verhaal. Natuurlijk, samen met OnlyHuman. Daarom zijn de belangrijkste vragen voor je op een rij gezet in een purple paper.

Whitepaper Yellenge
Van chaos naar controle in eventmanagement
Whitepaper | Yellenge

Stel je voor: je organiseert een grootschalig zakelijk evenement. Je hebt vele tools en platforms nodig om alles op rolletjes te laten lopen – van uitnodigingen en registraties tot check-in en feedbackverzameling. Elke tool heeft zijn eigen systeem en interface, en je moet constant schakelen. Deze whitepaper van Yellenge biedt inzichten en tips voor efficiënter eventmanagement.

18-9 Future Communication

Extra ledenvoordeel

Korting op BNR Podcast Kennisfestival

Logeion-leden krijgen ruim 20 procent korting op het BNR Podcast Kennisfestival. Met onder meer Angela de Jong, Jonas Kooyman van de Havermelkelite podcast, Steven Kok, Koen Van Deun & Leen Renders van het Vlaamse Geluidshuis over Batavia. En ook: paneldiscussies over formats met makers en met leidinggevenden van de grootste mediahuizen van Nederland.

Boekrecensies

Was ik niet duidelijke dan

Lees de recensie van Wil Michels

Naar alle recensies
Boekrecensie vanzelfzwijgend

Vanzelfzwijgend

Auteur Odette Moeskops

Naar alle recensies

Vacatures

NPO

Woordvoerder
Hilversum | 36 uur

Aedes vereniging van woningcorporaties

Communicatiemedewerker
Den Haag | 32 uur

Evean

Senior Communicatieadviseur
Purmerend | 32 uur

Button bekijk alle vacatures 73px

Nexis+AI banner Tweekly - 18 september

Word lid        Uitschrijven        Privacyverklaring
https://www.logeion.nl/l/mailing2/link/35979791-2aea-4ae5-8d0d-7cc16923e424/not-found