C-day24
Bekijk online
Logeion logo

Tweekly Special

 
5 juni 2024
C-day is het jaarlijkse communicatiecongres van Logeion

C-day24: mis het niet

Trends, keynotes en passie voor het vak

Donderdag 13 juni I NBC, Nieuwegein

Ontmoeten, ervaren, leren en inspireren. Volgende week is het weer tijd voor C-day24. Wij hebben er heel veel zin in en hebben ons best gedaan een afwisselend en inhoudelijk interessant programma samen te stellen. Met keynotes Kim Spinder, Huib Koeleman en Jitske Kramer belooft het weer een boeiende en veelzijdige dag te worden. Tussendoor is het tijd voor jouw eigen keuze met de C-for-yourself-sessies en natuurlijk gaan we lunchen, borrelen, bijkletsen en netwerken. Heb je nog geen ticket? Aarzel dan niet, reserveer snel je ticket en volg zo het voorbeeld van ruim 650 communicatieprofessionals die zich al hebben aangemeld. We ontmoeten je heel graag donderdag 13 juni in Nieuwegein.

C-for-yourself-kennissessies

Naast de drie keynotesprekers op het hoofdpodium kun je zowel in de ochtend als in de middag een kennissessie naar keuze volgen. Via de website of de Yellenge-app kies je de sessie die jou het meeste aanspreekt, maar doe het snel, want vol = vol.

Kennissessies in de ochtend
Een ochtend vol inspiratie
Ochtendsessies

Na de plenaire opening, de lancering van het Logeion Trenddocument ‘Trend of transitie?’ en keynotespreker Kim Spinder die het gaat hebben over veranderen en innoveren, is het tijd voor pauze. Na de koffie (of thee) ga je naar jouw eerste C-for-yourself-kennissessie.

Ochtendsessie: navigeren door de wereld van AI
Navigeren door de wereld van kunstmatige intelligentie
Videonieuwsbericht | Ochtendsessie

In deze interactieve sessie leiden Ben van der Burg en Joe van Burik je door de complexe wereld van kunstmatige intelligentie. Ze bieden een genuanceerd beeld van de ethische en praktische toepassingen van AI. Deze sessie biedt deelnemers een kompas om de hype te ontstijgen en bewust gebruik te maken van AI in hun dagelijks leven en werk. Van ChatGPT en virtuele avatars tot het genereren van nieuwe (video)beelden en geluid. Het publiek wordt actief betrokken bij de sessie, die wordt gemodereerd door Denise van Rossum.

Kennissessies in de middag
Een middag om te onthouden
Middagsessies

Ook de middag belooft weer een feest van het vak te worden. Met diverse sessies over uiteenlopende onderwerpen, zoals het creatief benutten van burgerparticipatie, het prioriteren van alles wat je te doen hebt of het inzetten van de identiteit van jouw organisatie in het communicatiebeleid.

Middagsessie: podcast over succesvolle burgerinitiatieven
Bruisende communities: Over succesvolle burgerinitiatieven
Mett | Middagsessie

Veel Nederlanders ondervinden obstakels als ze hun leefomgeving willen verbeteren, zo blijkt. Het programma Kern met Pit van Katalys daagt mensen uit hun droom voor hun buurt binnen een jaar te realiseren. Van een buurtmoestuin tot een dorpstoneelstuk; als het je directe omgeving maar een impuls geeft. Als deelnemer aan Kern met Pit gaan er deuren open bij gemeenten en provincies. Juliette van der Wurff gaat in gesprek met Linde Nouws en Margje van Spaendonck van Katalys. Tijdens de sessie nemen ze de podcast Bruisende Communities op.

Een krantje en een croissantje om de dag te beginnen

Vroege vogels

Een fijn begin van de dag: krantje-croissantje

Vroege vogels zijn vanaf half 9 al van harte welkom op het congres en kunnen de dag beginnen met een krantje en een croissantje. Met een lekkere kop koffie erbij uiteraard. Als je de krant uit hebt kun je gelijk door naar het C-plein om kennis te maken met andere congresbezoekers en de Logeion-partners. Zo begin je rustig en ontspannen aan een heerlijke dag vol kennis en inspiratie.

De Yellenge-app vind je in de Goole Play Store of de App Store
Download de Yellenge-app

De Yellenge-app is onmisbaar tijdens C-day24. Met de app haal je jouw badge op bij de registratiebalie en je vindt er alle informatie over de dag, zoals het programma en je zelfgekozen sessies. Voor gebruik van de app heb je nog wel een evenementcode nodig en ook een persoonlijke pincode. Deze is naar alle deelnemers gemaild en wordt morgen nogmaals verstuurd. Download de app snel in de App Store of de Google Play Store en meld je aan.

Met dank aan alle partners

Sponsorplaat_Cday24_950x635

Word lid        Uitschrijven        Privacyverklaring