Tweevoudig Olympisch kampioen Sifan Hassan komt naar de FBK Games
Sifan Hassan komt naar Hengelo! Nadat ze in haar eerste marathon in april in Londen wist te winnen én een Nederlands record liep, gaat ze zaterdag 3 juni en zondag 4 juni in het FBK Stadion respectievelijk de 10.000m en de 1500m lopen. Dat wil je niet missen toch?

“Ik heb heel veel zin in het baanseizoen. Na London Marathon was het natuurlijk afwachten hoe mijn lijf zou herstellen en zou reageren op de baantrainingen. Ik wil graag een 10.000 meter lopen om te kijken hoe ik ervoor sta. Ik wilde graag mijn eerste baanwedstrijd in Nederland lopen voor eigen publiek. Ik ben dankbaar dat de organisatie het voor mij mogelijk heeft gemaakt dat ik nu op zaterdagavond een 10.000 meter kan lopen en op zondagmiddag in een vol stadion een 1500 meter. Ik train veel in het buitenland en het is voor mij daarom extra bijzonder om in Nederland voor eigen publiek te lopen.”

Wil jij Sifan Hassan live in actie zien tijdens de FBK Games op 4 juni? Scoor dan nu je tickets! Let op, de zitplaatsen gaan hard, maar ook op de statribunes kun je van de actie genieten. Neem een klein kussentje mee en tover jouw plekje op de statribune om tot een zitplek!
Koop hier je tickets
Line-up FBK Games

De voorlopige startlijst is bekend met onder meer Olympisch kampioenen, wereldkampioenen, wereldrecordhouders en Europees kampioenen. Wil je meer weten over de startlijst en de disciplines die dit jaar op het programma staan? Lees dan snel verder!

Startlijst FBK Games
Dubbele mijl

De inschrijvingen voor de leukste side events van FBK Games zijn geopend! Op 1 juni kun jij, alleen of samen met iemand, in het centrum van Hengelo de FBK Dubbele Mijl lopen. Live muziek, gejuich van alle toeschouwers langs het parcours en dat heerlijke gevoel als je de finishlijn passeert: dit is een event dat je niet wilt missen! Zie onderstaande button voor meer informatie en het inschrijfformulier.

FBK Dubbele Mijl
Facebook
Twitter
Instagram






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Global Sports Communication · Snelliusstraat 10 · NIJMEGEN, Gelderland 6533 NV · Netherlands