AI Film " Twente 2040 "

Bij Say Yeah pionieren we al jaren op het snijvlak van kunstmatige intelligentie en videoproductie. Onze passie voor innovatie heeft ons in staat gesteld A.I. te integreren in onze projecten.

 

Deze A.I. film getoond tijdens de Rode Loper 2024 biedt een blik op het Twente van 2040, waarbij geavanceerde A.I.-technologie wordt gecombineerd met een creatieve visie, en thema's van de Twente Board. Hierbij is elke scène en stem volledig door A.I. is gegenereerd. In samenwerking met Little Rocket hebben we deze film tot leven gebracht. Het was een avontuurlijk project waarbij A.I. ons keer op keer verraste en ons vermogen om verhalen te vertellen opnieuw definieerde. Het resultaat is een film die niet alleen een voorstelling geeft van toekomstige mogelijkheden voor onze regio maar ook onze expertise en diepgaand begrip van A.I.-gedreven storytelling tentoonspreidt.

 

Stap vandaag nog in de wereld van morgen. 

 


Afbeelding alternatieve tekst

Erik Dijkstra

Presentator Erik Dijkstra hoorde zijn eigen, door AI gegeneerde, stem tijdens de film. "Jeetje...Ik kwam hier vanmiddag tijdens het repeteren en ik schrok me kapot!" Een teken van pure verbazing.




Wordt deze nieuwsbrief niet goed getoond? Bekijk online.
Deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Uitschrijven.