23 november 2018
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Twinkle100-spelers pakken uit met Black Friday
[Nieuws] Negen spelers uit de top-10 van de Twinkle100 stunten vandaag mee in het Black Friday-koopfestijn. Twinkle maakte een rondje langs de velden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Digitaal platform met charme van Albert Cuypmarkt
[Nieuws] De gemeente Amsterdam lanceerde deze week online platform bijons.amsterdam: daarop worden Amsterdamse winkeliers digitaal vertegenwoordigd.
twitter facebook linkedin
lees verder
Verbeter uw datakwaliteit met deze 6 tips!
[Advertorial] In deze whitepaper krijgt u 6 tips die u helpen de datakwaliteit binnen uw organisatie te verbeteren. Naast het leveren van uw normale diensten of producten, is datamanagement de sleutel tot een succesvolle organisatie.
image
image
BestSecret strijkt neer in Nederland
[Nieuws] De Duitse luxe fashionwebshop BestSecret heeft een webshop geopend in Nederland. Het platform is gesloten. Bezoeken kan alleen op uitnodiging.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Otto print laatste catalogus
[Nieuws] Otto heeft zijn laatste papieren catalogus naar de drukker gestuurd. Op de cover wijst het Duitse postordericoon op zijn mobiele applicatie.
twitter facebook linkedin
lees verder
Paul Smit: De evolutie van content in relatie tot het brein
[Advertorial] In marketing en communicatie draait alles om de beïnvloeding van gedrag van mensen. Hoe ontwikkel je content die raakt en daadwerkelijk ons gedrag beïnvloedt? Paul Smit deelt de belangrijkste principes van veranderkunde met ons, laat ons zien welke types brein er bestaan en maakt duidelijk dat het belangrijk is om content aan te laten sluiten bij verschillende karakter typeringen van doelgroepen.
image
image
Bang om de boot te missen?
[Opinie] 'Waarom precies op deze vrijdag allemaal korting weggeven, terwijl de meeste webwinkels net in hun hoogseizoen zitten met de feestdagen voor de deur?'
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
PostNL: 50 miljoen pakketten in drukke maanden
[Nieuws] Niet alleen voor webwinkeliers en retailers zijn het drukke tijden. Ook voor PostNL is de drukste periode van het jaar weer aangebroken.
twitter facebook linkedin
lees verder
De bouwstenen van digital marketing leren kennen?
[Advertorial] Wil jij weten wat de bouwstenen van digital marketing zijn? Lees hier welke cruciale stappen je moet nemen om je succes en klantervaring te verbeteren. De bouwstenen leggen tegelijkertijd ook de basis voor het adopteren van AI en machine learning in de toekomst. Dit e-book bevat daarnaast relevante casestudies van klanten.
image
image
Cyber Monday komt eraan: vier tips om hier maximaal van te profiteren
[Tips] Naar verwachting wordt aanstaande Cyber Monday de belangrijkste dag voor de e-commerce-sector ooit. Cyril Westerhof geeft vier tips om mee te profiteren.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.
<