U krijgt deze e-mail omdat u zich in heeft geschreven voor de nieuwsbrief van ClassyLife

3 years ago


Text only:

ClassyLife nieuwsbrief 4 - December 2015
View this email in your browser

Op een prachtig en Classy 2016


Feitelijk is dit natuurlijk geen Nieuwsbrief, het is een Nieuwjaarswens.
Laat ik u allereerst welgemeend danken voor uw trouw als lezer van www.classylife.nl en hopelijk ook van www.facebook.com/classylifemagazine.
Het jaar 2016 vloog voorbij. Wij zijn gegroeid, maar naar mijn zin nog niet voldoende. Reacties zijn enthousiast, mensen weten ons steeds beter te vinden. SPREAD THE WORD! Wat wel verbaasde was de tegenvallende respons op mogelijkheden om bijvoorbeeld een gratis weekendverblijf in een Haags Strandhuisje te winnen, een gratis ski- of zonnebril, een deelname (ter waarde van 695 euro!) aan de prachtige Barcode Car Challenge for Life 2016, enzovoorts. Zijn we aanbiedingen beu, zijn ze niet aantrekkelijk genoeg? Daar ben ik ontzettend benieuwd naar, zoals ik ook erg benieuwd ben naar uw adviezen waarmee ClassyLife voor u nog interessanter kan worden.
Het zal fijn zijn als u eens de moeite wilt nemen om mij in een kort mailtje te laten weten wat u van ClassyLife vindt, wat u anders wilt zien, of u bepaalde producten of bedrijven belicht wilt zien, of u mensen weet die mee willen werken, of bedrijven. Mailt u mij op janrooderkerk@classylife.nl en u krijgt absoluut een reactie. Iets voor de komende weken?
Wel, ik zie daar naar uit en ik wens u en de uwen graag heel harmonieuze kerstdagen toe, en een gezond, gelukkig en uiteraard stijlvol 2016. Tot snel!
 
Jan Rooderkerk, uitgever
Ook in 2016 zullen wij overtuigd en enthousiast het goede werk blijven ondersteunen van de Stichting Barcode for Life, een nul procent strijkstokstichting die financiële middelen bijeen brengt voor het DNA kankeronderzoek door het Center for Personalized Cancer Treatment en de Hartwig Foundation. Zie www.cpct.nl en www.barcodeforlife.nl.
Facebook
Twitter
Website
Copyright ©, 2015, ClassyLife Media bv., Zuidergracht 13, 3763 LS Soest. All rights reserved.
Ons mailadres: info@classylife.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ClassyLife · Zuidergracht 13 · Soest, Utrecht 3763 LS · Netherlands

classylife.nl

Categories: New newsletter subcribe
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019