U krijgt deze e-mail omdat u zich in heeft geschreven voor de nieuwsbrief van ClassyLife

2 years ago


Text only:

ClassyLife nieuwsbrief 7 - Oktober 2016
View this email in your browser

Gratis naar twee topevenementen?


‘Wat vliegt de tijd toch. Als ik op www.classylife.nl refereer aan de ClassyLife Nieuwsbrief, schrijf ik er al nadrukkelijk 'de onregelmatig verschijnende' bij. Want alle goede voornemens ten spijt, de combinatie van werken om een boterham te verdienen en werken om ClassyLife goed uit te bouwen leidt ertoe dat er nauwelijks tijd overblijft voor het maken van een Nieuwsbrief. Die moet immers andere informatie bevatten dan ClassyLife en bovendien willen wij u er als 'fans' ook altijd concreet voordeel mee bieden. 
 
Onze website heeft nu zo’n 6.000 bezoekers per week en op Facebook hebben we ruim 9.800 likes. Deze zomer kwamen we daar zelfs op een berichtbereik van goed 200.000! Dat is mooi, maar onze autonome groei gaat toch te langzaam naar onze zin. Daarom gaat een specialist nu de commerciële invulling verbeteren, zodat er inkomsten komen. Bovendien wordt er uitgekeken naar een partner. Alles is bespreekbaar, als het maar tot zowel groei als een nog interessantere inhoud leidt.
In de vorige Nieuwsbrief heb ik al aangegeven dat u altijd welkom bent om onderwerpen aan te dragen of producten en diensten onder de aandacht te brengen. Dat herhaal ik graag. Ik heb u ook opgeroepen om gebruik te maken van de aanbiedingen die wij af en toe hebben. Dat gebeurt te weinig en daarom is déze Nieuwsbrief vooral gewijd aan de mogelijkheid om als fan van ClassyLife gratis toegangskaarten te ontvangen voor de beurs Spirit of Winter op Paleis Het Loo (16 t/m 20 november) en voor het befaamde La Table van 10 t/m 13 november in de Grote Kerk in Naarden Vesting. Vraag ze aan (op is op!), blijf aan ClassyLife denken en wilt u er een rol in spelen, mail of bel (0653 25 49 64) mij dan. Altijd welkom!'
Jan Rooderkerk, uitgever

La Table & Spirit of Winter


Wij hebben zowel voor de befaamde beurs La Table (en Fête) in Naarden-Vesting als voor Spirit of Winter in de tuinen van paleis Het Loo in Apeldoorn een beperkt aantal gratis toegangskaarten beschikbaar, met veel dank aan de lieve organisatoren. Op www.classylife.nl vindt u alle informatie over beide evenementen en bovendien kunt u uiteraard de websites checken: www.spiritofwinter.nl en http://www.latable.nl. 
Daar vindt u alle informatie over openingstijden, exposanten enzovoorts. Voor beide prachtevenementen hebben wij 20 gratis toegangskaarten. In principe gaan wij uit van twee kaarten per persoon, zodat u gezellig samen naar een van beide beurzen kunt.
Het betekent dat 20 lezers van ClassyLife op ieder twee gratis toegangskaarten voor een van beide evenementen kunnen ontvangen. Kosten van parkeren etc zijn uiteraard voor eigen rekening.
Wilt u kaarten ontvangen? Stuurt u dan een mail met uw gegevens (naam, adres, woonplaats en de beurs waar u heen wilt) naar info@classylife.nl. Wij hanteren daarbij twee uitgangspunten: wie het eerst komt, die het eerst maalt en geen kaarten voor beide beurzen voor dezelfde aanvrager. Dan hebben zoveel mogelijk lezers een kans, nietwaar? U gaat er een geweldige dag beleven. Veel plezier!

ClassyLife ondersteunt Barcode Car Challenge for Life 2017


Dit jaar ondersteunden wij met publiciteit en werkzaamheden de organisatie van de Barcode Car Challenge for Life, een goed doel rally met klassieke en eigentijdse auto's die geld wil inzamelen voor DNA kankeronderzoek door het Center for Personalised Cancer Treatment in Amsterdam. Hierin werken alle belangrijke oncologische zioekenhuizen in ons land samen en de resultaten die worden geboekt worden inmiddels wereldwijd spraakmakend en baanbrekend genoemd. Dankzij de drie georganiseerde Challenges kon de Stichting Barcode for Life al 150.000 euro naar het CPCT overmaken.
In 2017 wordt de 4e Barcode Car Challenge for Life georganiseerd, op zondag 21 mei. Het wordt wederom een prachtevenement, dat start in het Gelderse Heteren en dat ook bijzonder interessant wordt voor zakelijke deelnemers. Wij gaan het venement weer ondersteunen en promoten, en daar beginnen wij hier mee. Op www.carchallengeforlife.nl vindt u de eerste informatie en kunt u al inschrijven. Als u een pracht dag wilt meemaken en wilt bijdragen aan dit ontzettend goede doel, kunnen wij u niet genoeg vragen om in te schrijven!
 
Hopelijk weet u dat ClassyLife ook erg actief is op Facebook, via www.facebook.com/classylifemagazine. Daar heten wij dus niet louter ClassyLife, maar ClassyLife magazine. Wij plaatsen en delen er elke dag een flink aantal artikelen, video's en af en toe ook 'ach gossie' filmpjes. Duurzaamheid krijgt er ook flink wat aandacht. U weet ongetwijfeld dat Facebook gericht is op een iets jonger publiek en wij horen geregeld van mensen 'oh nee, daar zit ik niet op, dat vind ik qua privacy veel te eng'. Dat begrijpen wij, maar in onze optiek mist u dan ook veel; Facebook kan echt je leven verrijken. Hoe dan ook, wij hebben er nu ruim 9.800 'Likes' van mensen die ClassyLife aantrekkelijk en leuk vinden. Maar wij willen graag zo snel mogelijk boven de 10.000 uitkomen, omdat met de regels die Facebook hanteert dan je bekendheid snel groeit. En meer bekendheid betekent onder andere dat wij u meer aanbiedingen kunnen doen. Daarom heel simpel de vraag of u ClassyLife magazine op Facebook wilt 'liken' of laten 'liken' door bijvoorbeeld vrienden en kinderen. Dat helpt ons zeer!
Facebook
Twitter
Website
Copyright ©, 2014, ClassyLife Media bv. , Zuidergracht 13, 3763 LS Soest. All rights reserved.
Ons mailadres: info@classylife.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ClassyLife · Zuidergracht 13 · Soest, Utrecht 3763 LS · Netherlands

classylife.nl

Categories: New newsletter subcribe
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019