U krijgt deze e-mail omdat u zich in heeft geschreven voor de nieuwsbrief van ClassyLife

2 years ago


Text only:

ClassyLife nieuwsbrief 8 - December 2016
View this email in your browser

Attenties voor u


'December is de maand van elkaar cadeautjes geven. Nu proberen wij met www.classylife.nl en www.facebook.com/classylifemagazine al een digitaal magazine te maken dat door u steeds opnieuw als een cadeautje wordt ervaren. Of in elk geval als een aardige attentie waar je dingen ziet en leest die je aanspreken. Dat wij voorzichtig blijven groeien is loon naar werken. Fijn, want welbeschouwd is ClassyLife een uit de hand gelopen hobbyproject... Maar zoals ik in de vorige Nieuwsbrief al vertelde, haalden wij deze zomer op Facebook op enig moment zelfs een berichtbereik van ruim 220.000. Dat is mooi. Nu alleen nog een paar aardige partners erbij, commercieel en voor de toekomst van ClassyLife. Niets voor u?
Enfin, om terug te komen op die cadeautjes, wij hebben voor snelle aanmelders twee attenties: gratis toegangskaarten voor de veelbelovende nieuwe Kerstfair HuisDoorn van 16 t/m 18 december en gratis exemplaren van de prachtige nieuwe gids van QL Hotels & Restaurants. Hieronder leest u meer. Maakt u er gebruik van, geniet van de gezelligheid van de decembermaand en hopelijk tot in het nieuwe jaar, waarvoor ik u namens alle betrokkenen bij dit magazine graag een mooi en gezond Classy Life toewens!
Jan Rooderkerk, uitgever

Kerstfair HuisDoorn


Jaren geleden werd in het mooie Huis Doorn in de gelijknamige gemeente een van de leukste lifestylebeurzen van ons land georganiseerd. Daar moest op enig moment mee gestopt worden, maar Claudia Beaumont van 4All Events bleef proberen om er terug te kunnen keren. De aanhouder wint...en hoewel ook de mede door haar georganiseerde Winterfair op Palesi Het Loo veel aandacht vroeg, lukte het toch om een relatief kleinschalig topevenement van de grond te krijgen. Van 16 t/m 18 december ontmoet u rond Huis Doorn zo'n 70 deelnemers met louter topproducten, variërend van kunst en design tot de nieuwste Jaguars en Land Rovers van Broekhuis Utrecht. Alle informatie vindt u op www.kerstfairhuisdoorn.nl . Wij ontvingen van Claudia Beaumont 10 toegangskaarten om weg te geven. Deze entreebewijzen geven wij in sets van twee, dus wij kunnen er vijf lezers een plezier mee doen. Wilt u kaarten ontvangen, stuurt u ons dan zsm een mail en dan geldt: wie het eerst komt, enz. Graag uw begrip daarvoor. Ons mailadres: info@classylife.nl. 

De nieuwe gids van QL Hotels & Restaurants


De organisatie QL Hotels & Restaurants is partner van ClassyLife, en andersom. Wij zijn uitermate enthousiast over de kwaliteit van de hotels en restaurants in Europa en daarbuiten die zich bij QL aansluiten, een groeiend aantal topbedrijven waar elk verblijf een feest is. Overigens, de foto bovenaan is van hotel Seven One Seven in Amsterdam, ook aangesloten. Wij zijn ook trots op de samenwerking en op het permanent werken aan nog meer kwaliteit. Dat zie je onder andere terug in de website, in het eigen magazine en zeker ook in de prachtige nieuwe gids, die inmiddels veel meer is dan louter een beschrijving van de ledenbedrijven. Die gids is spoedig klaar en dan mogen wij er 25 weggeven aan ClassyLife-lezers. Wilt u zo'n gids ontvangen, stuur ons dan een mail met de vermelding dat het om QL Hotels & Restaurants gaat, en uiteraard met uw NAW-gegevens. Daarna sturen wij u de gids toe. Mail: info@classylife.nl

ClassyLife in Octane magazine


In de laatste editie van het prachtige Octane Magazine, liefst 172 pagina's dik en nu in de tijdschriftenwinkel te koop of te bestellen via www.octanemagazine.nl, komt u ook ons tegen, op pagina 96. Octane Magazine verdient een veel groter publiek. Het verschijnt zes keer per jaar en als u nu een abonnement neemt, betaalt u voor 6 nummers gemakkelijk thuisbezorgd slechts €  36,-. Een koopje en goed voor uren ontspanning!
 
Facebook
Twitter
Website
Copyright ©, 2014, ClassyLife Media bv. , Zuidergracht 13, 3763 LS Soest. All rights reserved.
Ons mailadres: info@classylife.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ClassyLife · Zuidergracht 13 · Soest, Utrecht 3763 LS · Netherlands

classylife.nl

Categories: New newsletter subcribe
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019