U krijgt deze e-mail omdat u zich in heeft geschreven voor de nieuwsbrief van ClassyLife

3 years ago


Text only:

ClassyLife nieuwsbrief 3 - November 2015
View this email in your browser

Welkom!


‘Eerlijk gezegd schaam ik mij enigszins. Na de vorige Classylife Nieuwsbrief, nr 2, gebeurde er vele maanden niets, alle goede voornemens ten spijt. De 24 uren die elke dag heeft blijken steeds een paar uren te weinig te zijn. Maar nu is er dan toch eindelijk een nieuwe Nieuwsbrief. Inclusief de plechtige belofte dat er in elk geval voor het eind van het jaar nog één volgt.
 
Onze website heeft nu zo’n 5.000 bezoekers per week en op Facebook hebben we 9.300 likes. Dat is voor een digitale activiteit die helemaal op eigen kracht groeit en zich niet op jongeren richt bepaald niet slecht. Toch gaat het nog niet snel genoeg naar onze zin. Groei en inkomsten moeten worden gerealiseerd doordat ClassyLife, inclusief /classylifemagazine op Facebook veel meer bezoekers krijgt. Dat lukt als wij dagelijks onderwerpen hebben die boeien en die ervoor zorgen dat er over ons gesproken wordt. Daarom nog maar weer eens het verzoek aan u om over ClassyLife vertellen aan vrienden en bekenden en om ons op Facebook te liken. En wilt u een rol spelen in ClassyLife, met artikelen, ondersteuning, als partner of wat dan ook, voel u dan altijd vrij om ons te benaderen. Zie onder. Het zal geweldig zijn als ClassyLife daardoor bij steeds meer mensen voor extra kleur in hun leven gaat zorgen.'
 
Jan Rooderkerk, uitgever

.......................................................................................
Win een zonnebril of skibril


Wij hebben op www.classylife.nl al enkele keren aandacht besteed aan het eigentijdse Amsterdamse zonnebrillenmerk Blueprint Eyewear. In het voorjaar hadden wij daarbij een leuke win-actie waardoor een aantal ClassyLife lezers nu met veel plezier zo’n fraaie Blueprint zonnebril draagt. Dat doen wij nu weer. Wij hebben daarover deze week geschreven. U in het bijzonder willen wij nog een keer wijzen op de mogelijkheid om zo’n fraaie bril gratis te krijgen. Dat is toch een cadeautje van 50 euro voor een gewone bril of 125 euro voor de nieuwe skibril! Op onze site vragen wij mensen om in 25 woorden aan te geven waarom zij zo’n bril zouden willen hebben. Omdat u bij ons een stapje voor heeft, maken wij het u graag veel gemakkelijker. Zou u zo’n Blueprint Eyewear bril willen hebben, zoekt u dan op hun website uw favoriete model en stuur ons een mailtje, via info@classylife.nl met uw naam en de gewenste bril.
Na 9 november trekken wij dan enkele winnaars. 
.................................................................................................

Krijg een startplaats in de Barcode
Car Challenge for Life 2016


Ter gelegenheid van het plaatsen van ons 1.000e artikel op www.classylife.nl eerder deze week stonden wij stil bij onze ondersteuning van de Stichting Barcode for Life. Deze stichting zamelt via een aantal activiteiten geld in voor ondersteuning van het Center for Personalized Cancer Treatment (CPCT), gestart vanuit het NKI-Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis en inmiddels samenwerkend met alle toonaangevende Nederlandse ziekenhuizen. Het is de ambitie van de Stichting Barcode for Life dat elke kankerpatiënt in ons land een individuele behandeling op maat kan gaan krijgen, gebaseerd op DNA-analyse. Daardoor stijgt de effectiviteit van de behandelingen en wordt onnodige bijwerking van medicatie zo veel mogelijk voorkomen. Elke euro, werkelijk elke euro die Barcode for Life bijeen brengt gaat daarom naar het CPCT en daar is inmiddels al heel veel ontzettend goed, baanbrekend werk mee verricht.
Een van de geldinzameling activiteiten van de Stichting is de Car Challenge for Life, een rally met vooral klassieke auto’s. Dit jaar leverde die ruim 50.000 euro op. Op vrijdag 20 mei 2016 wordt de derde Car Challenge for Life gereden. Het inschrijfgeld voor een particuliere équipe is 650 euro; zakelijke deelnemers betalen meer maar kunnen de kosten weer fiscaal verrekenen. Natuurlijk doen wij mee. En uiteraard hopen wij dat zich onder u ook een aantal deelnemers zal bevinden. Op www.carchallengeforlife.nl vindt u vanaf medio volgende week alle actuele informatie.
Ter gelegenheid van ons 1.000e bericht en van de samenwerking met Barcode for Life gaan wij één deelname onder ClassyLife-lezers verloten, dus een inschrijving voor de Car Challenge 2016 ter waarde van 650 euro! Ook hierbij heeft u als ClassyLife-fan een streepje voor. Zou u graag voor onze gratis startplaats in aanmerking komen, mail ons dan voor 14 november uw belangstelling. U heeft er een passende auto voor nodig en daarin kunnen wij niet voorzien, maar voor de rest wordt het geregeld. Reageer en wie weet heeft u straks die gratis startplek.

........................................................................................
De QL Hotels & Restaurants gids ontvangen?


U weet ongetwijfeld dat QL Hotels & Restaurants een partner is van ClassyLife. Zij bebben een beetje hetzelfde probleem als wij, te weinig werkbare uren per dag, waardoor wij nog niet zoals het plan was heel veel speciale aanbiedingen aan u hebben kunnen doen. Maar wat in het vat zit…
Zij groeien hard, met nieuwe leden in en buiten Nederland, momenteel vooral in Duitsland. Begin november verandert daarom hun Facebook-pagina in een Engelstalige, gericht op Nederland én Duitsland. Onlangs werd de nieuwe QL gids uitgebracht, die door de gestage groei haast al verouderd was bij uitkomen (volg gewoon www.qlhotels.com en facebook.com/qlhotels voor de meest actuele info) maar die ook inspireert tot mooie korte vakangies en weekendjes weg, of gewoon een avond heerlijk dineren. Die gids is verkrijgbaar bij de aangesloten bedrijven, maar wij zijn ook van harte bereid om u deze toe te sturen. Wilt u dat, stuurt u dan een berichtje aan info@classylife.nl en wij gaan het regelen. Dat kunt u zich alvast voorbereiden op het moois dat wij u nog (hopen te) gaan bieden!
.................................................................
Partners
Last but not least in deze Nieuwsbrief opnieuw nog maar eens onderstrepen wat ook al enkele keren eerder gebeurde: wij zoeken partners. Bedrijven en organisaties die het interessant vinden om met ons samen te werken. En wellicht ook mensen die mee willen werken aan de groei. Dat kan op elke manier. Iets voor u of weet u iemand voor ons? Mail dan janrooderkerk@classylife.nl
Facebook
Twitter
Website
Copyright ©, 2014, ClassyLife Media bv. , Zuidergracht 13, 3763 LS Soest. All rights reserved.
Ons mailadres: info@classylife.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ClassyLife · Zuidergracht 13 · Soest, Utrecht 3763 LS · Netherlands

classylife.nl

Categories: New newsletter subcribe
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019