Nu kan du få modtagere ind direkte via dine FB lead kampagner Vis nyhedsbrevet online
 
 
 
 
 
 
Kære læser,
 
Foråret er startet og vi går lysere tider i møde. Vi har brugt mange af de mørke formiddags- og eftermiddagsstunder hen over vinteren på at udvikle Ubivox. Herunder kan du læse, hvad der er sket på det sidste.

Ubivox på fransk - oui oui

Ja! Du så rigtigt, nu kan du oprette lister, ændre sproget for din bruger, til meget mere end dansk, engelsk og spansk, som har været understøttet hidtil.
 
Vi har udvidet, så du nu, foruden dansk, kan oprette lister, med tilhørende opt-in mails osv., på engelsk, fransk, hollandsk, italiensk, norsk, tysk, spansk og svensk.

Få nye modtagere ind via Facebook Lead Ads

Nu kan du få dine modtagere fra dine Facebook Lead Ads, direkte over på dine lister i Ubivox. Hvis ikke du er bekendt med funktionen, så gør Facebook Lead Ads det muligt at annoncere for dit nyhedsbrev, et webinar, og meget andet i en annonce, som gør tilmelding nem. Zapier lader dig koble Facebook Lead Ads og Ubivox sammen, så dine nye modtagere overføres automatisk.

I Ubivox har vi bl.a. brugt Facebook Lead Ads til at få deltagere til et online, gratis webinar, hvor vi kunne præsentere vores produkt, give gode tips, og måske få leads til potentielle Ubivox-kunder. Zapier automatiserede processen med opsamling af deltagere, information via forløb, og meget andet.

Vi har lavet en guide, som viser dig hvad du skal gøre. Bemærk at funktionen kræver en annoncekonto på Facebook, en betalt Zapier-konto, samt en Ubivox-konto.

Bemærk: Ubivox er stadig i beta hos Zapier, så du skal bruge et invitationslink for at kunne finde Ubivox i Zapier. Tag fat i supporten for at få linket.

Følg med i Ubivox driftstatus

I forbindelse med opdateringer og andet, er det ikke altid muligt at logge ind på din Ubivox konto. Vi planlægger såvidt muligt altid vores opdateringer i tidsrum, hvor færrest af vores kunder bruger systemet. Er du interesseret i at vide hvornår systemet bliver opdateret, så kan du tilmelde dig vores statusmails her. Du kan ligeledes se den aktuelle status på samme side.
 
Der er bl.a. planlagt ca. 15 minutters servicevindue den 6. april fra 22:00 - 22:15. Du kan læse mere om det her.
Med venlig hilsen
Ubivox Danmark ApS

Jeff Rasmussen
General Manager