Loading...

- Uden kvinderne skaber vi en ”monokultur”

  • Html
  • Text
- Uden kvinderne skaber vi en ”monokultur”
Nyhedsbrev med værdifuld viden og inspiration om ledelse og lederskab fra Scandinavian Executive Institute og vores samarbejdspartnere INSEAD og IMD Vises e-mailen forkert?
Se den i din browser.

Bestyrelsesarbejde:

- Uden kvinderne skaber vi en ”monokultur”

Mie Krog er professionel bestyrelseskvinde med en lang række bestyrelsesposter og netop indtrådt i bestyrelsen i Scandinavian Executive Institute. Hun mener ikke, at homogenitet løser fremtidens udfordringer og er en klar fortaler for, at man via diversitet vil kunne opnå meget bedre resultater i bestyrelsesarbejdet.

Succesfuld digitalisering kræver samarbejde

TILMELD DIG NU: Få den allernyeste viden om hvordan du opnår succesfuld transformation via platforme, partnerskaber og økosystemer, når INSEAD-professor Andrew Shipilov gæster Executive Forum til september.
 

Kina er den nye
”business-konge”

Der er ikke tvivl om, at Kina er det ”nye” Silicon Valley, når det drejer sig om at hente ny inspiration og få viden om, hvordan man driver business og udnytter nye digitale markedsmuligheder. Derfor er emnet også et vigtigt omdrejningspunkt i den ”nye” version af Leadership Acceleration Programme IMD.

Nyt forløb af Executive Management Programme

Modul 1: 19. – 22. august 2019
Modul 2: 23. – 26. september 2019
Modul 3: 25. – 28. november 2019

Nyt forløb af Leadership Acceleration Programme IMD

Modul 1: 9. – 11. oktober 2019
Modul 2: Otte ugers e-learning
Modul 3: 13. – 15. januar 2020

Ønsker du ny inspiration, indsigt og viden omkring ledelse, strategi, innovation eller bestyrelsesarbejde? Så bør du se nærmere på vores portefølje af topprofessionelle executive-programmer, som vi tilbyder i samarbejde med de velrenommerede business-skoler, INSEAD i Frankrig og IMD i Schweiz.

 Videresend til en ven
   Tilføj os til din adressebog
Afmeld nyhedsbrevene her
Scandinavian Executive Institute
Akseltorv 6 - 6000 Kolding - Denmark
se-institute.dk

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019