‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Se denne email i din browser
Nyt fra Experimentarium
18. jun 2020
Oplev en vild og lærerig udsigt
Vi genåbnede i sidste uge, og hvor er det dejligt at se jer løbe, lege og lære i vores udstillinger igen!

Tag en tur på Tagterrassen og nyd solen. Zoom helt ind på skibstrafikken på Øresund med vores store panorama-kikkerter, tag styrmandstesten eller sørg for at skibene bliver navigeret sikkert i havn gennem den snævre sejlrende.

Oplev Bølgetoppen
 
Prøv et farverigt forsøg
Giv jer i kast med et nemt og enkelt forsøg. Leg med pH-værdier og bliv overrasket, når rødkålen får væskerne til at skifte til flotte farver!
Se hvordan du gør
 
Lav et papirfly som opnår nye højder
Papirfly er nemme at folde, men hvordan folder man egentlig det mest optimale papirfly? Vi giver jer et bud med en god forklaring bag!
Se hvordan du gør
 
FAQ: Sådan oplever I Experimentarium
Hvor tit gør vi rent? Hvordan booker man? Og hvad med madpakkerne? Vi har samlet al praktisk information om vores genåbning i en FAQ.
Gå til FAQ
 
Book besøget på forhånd
For at begrænse antallet af gæster i huset og forhindre kødannelser, har vi indført at I skal booke jeres besøg på forhånd.
Se hvordan du booker
 
Erstat natlampen med lysende videnskab
Plasmakuglen er en smuk opfindelse, der illustrerer et fascinerende videnskabeligt koncept. Elektroden i midten af kuglen får plasmaet til at lyse op og danne fascinerende stråler af farverigt lys.

Køb plasmalampen i webshoppen
 
 
 
 
 
facebook twitter youtube linkedin instagram