Spil på alle dine strenge

Bach to Bach

Denne uge byder på hele tre muligheder for at opleve J. S. Bachs forrygende orkestermusik! Torsdag og fredag aften, som vanligt, men også i weekenden er der barokmesterværker på programmet, når vi opfører den anden af fem særlige Lørdagskoncerter.

UGENS KONCERT
Strålende jubel • 7.-8. dec • kl. 19.30

”Bach er Bach.” Så enkel er maestro Soustrots begrundelse for at vælge ugens tre værker af Johann Sebastian Bach. Her får musikerne i orkestret lov til at stråle igennem, når den store symfoniske klang forvandler sig til intrikat sammenspil i barokmusikken.

Vi lægger ud med Orkestersuite nr. 3 efterfulgt af Koncert for violin og obo, hvor vores koncertmester og solo-oboist frit udfolder deres talenter som solister. Efter pausen byder vi på den storslåede Brandenburgerkoncert nr. 1, et mesterligt afvekslende værk fuld af begejstring og glæde.

>> Klik her for at downloade koncertprogrammet allerede nu (pdf)


Husk at Aarhus Symfoniorkesters Venner (ASOV) giver GRATIS koncertoptakt forud for alle torsdagskoncerter kl. 18.30, typisk i Kammersalen i Musikhuset.
>> Klik her for en oversigt over optakterne.

 
Læs mere / Køb billetter

LØRDAGSKONCERTEN

Opfindsomheden holder hof • 9. dec. • kl. 13.00

Lørdagskoncerten er et nyt tiltag for os. Det er et 45-minutters åndehul, hvor man kan opleve et eller flere mesterværker, uden at det vælter weekenden. På lørdag er det således J. S. Bachs Orkestersuite nr. 3 og Brandenburgerkoncert nr. 1 man kan opleve i ro og mag - og endda til julevenlige priser. Værkerne introduceres kort fra scenen inden koncertstart.

Læs mere / Køb billet

Bach og barokkens basstemmer

Generalbas - også kaldet basso continuo - er et vigtigt begreb, som er helt centralt for barokmusikken. Tidligere musikchef Leif V.S. Balthzersen uddyber Bach's brug af basstemmen, særligt som det kommer til udtryk i "Air".

Læs mere

FOTOSERIE: Symfonisk Sal 10 år

Den 11. november var en festdag. Sammen med os fejrede 1.200 glade koncertgængere 10-års fødselsdagen for vores prisbelønnede koncertsted; Symfonisk Sal.

Se billederne

FOTOSERIE: Sigurd & Musikkens Børn

25. november stod i familiens tegn. Det var kulminationen på en uges skolekoncerter sammen med Sigurd Barrett og udklækningen af en hel flok nye Danmarkshistorikere - samt den store offentliggørelse af vores 2018-projekt Musikkens Børn.

Se billederne
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2017 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.