Twitter LinkedIn
Geachte relatie,

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de sectie Vastgoed, Bouw & Overheid per 1 februari 2021 is versterkt met de komst van Chris van der Corput.

Chris is in 1982 beëdigd als advocaat en sindsdien werkzaam op het gebied van bouwrecht, huurrecht, aanbestedingsrecht en projectontwikkeling. Hij is daarnaast mediator en inzetbaar op gebieden die met name aan de bouw gerelateerd zijn. Chris heeft een breed zakelijk netwerk en voert zijn praktijk al decennia uit in de regio Brabant / Eindhoven. 


Middels deze nieuwsbrief stellen wij graag onze sectie Vastgoed, Bouw & Overheid aan u voor!

Daagt u ons uit?


Met vriendelijke groet,

Banning Advocaten
Chris van der Corput
advocaat

 
Chris is werkzaam in de algemene civiele praktijk, vooral op het gebied van bouwrecht, aanbestedingsrecht en projectontwikkeling. Hij is met name actief in utiliteitsbouw, infra, appartementencomplexen en woningbouw. Vastgoed als aandachtsgebied in ruime zin behoort tot zijn interesses en werkveld. Daarbij is te denken aan projectontwikkeling, onteigening en bestuursrecht. Voor een advocaat is het van belang out of the box te denken, de branche waarin hij werkzaam is door en door te kennen en de juiste gesprekspartner te zijn voor personen of organisaties, die in de bouw actief zijn.
Philip van der Ven 
advocaat

Philip is gespecialiseerd op het gebied van bouwrecht, aanbestedingsrecht en verzekeringsrecht. In het bouwrecht ligt de nadruk van zijn werkzaamheden op de begeleiding van uitvoerings-, ontwerp- en bouwtijdgeschillen. Verder adviseert hij over samenwerkingsvormen in de bouw. Zijn motivatie is gericht op het ontwikkelen van langdurige relaties met cliënten. Betrouwbaarheid, samenwerking met cliënten en het bereiken van resultaat staan voor hem centraal.

"In de bouw zijn de uitdagingen groter dan ooit."
Marga van Gerwen
advocaat

Marga staat cliënten bij in kwesties die zien op het ruimtelijk omgevingsrecht. Het betreffen met name kwesties op het gebied van projectontwikkeling, bestemmingsplannen, ruimtelijk milieurecht, handhaving en bouwleges. Zij heeft zich daarnaast gespecialiseerd in (agrarische) personenvennootschappen (maatschap en v.o.f.). Een belangrijke drijfveer voor Marga is om samen met de cliënt tot een goed eindresultaat te komen. Betrokkenheid en inlevingsvermogen staat daarbij centraal.

"Kwaliteit verdient zich terug."
Herbert Pasveer
advocaat

Herbert staat cliënten bij in kwesties die zien op het omgevingsrecht, met name het milieurecht en het ruimtelijk bestuursrecht. Speerpunten zijn bedrijven in de afvalstoffenbranche en bedrijven die zich bezig houden met projectontwikkeling. Daarnaast heeft Herbert zich specifiek ook gespecialiseerd op het gebied van asbest. Soms kan een creatieve aanpak een procedure voorkomen. Herbert probeert altijd zo duidelijk mogelijk de verschillende opties weer te geven en geeft daarbij ook aan welke optie in de situatie van de cliënt de voorkeur verdient.

"Een goede schikking is beter dan een succesvol afgeronde procedure."
Jeroen Weijer
advocaat

Jeroen is gespecialiseerd in het civielrechtelijke vastgoed, zoals het huurrecht, bouwrecht en de (ver)koop van onroerend goed. In zijn praktijk staat hij grote en kleine (bouw)ondernemingen en particulieren bij en adviseert hen op het gebied van vastgoed en daarmee gerelateerde kwesties. Jeroen neemt bij zijn cliënten het juridische stokje over zodat zij zich weer bezig kunnen houden met hun core business.

"Als uw advocaat verdedig ik voor u het waarschijnlijke, zelfs als het onwaarschijnlijk lijkt."
Noord Brabants Museum Heroes Den Bosch