Maak kennis met de UPPAbaby VISTA V2 met verbeterde functies die het leven van jonge gezinnen nog makkelijker maken.‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk de webversie

UPPAbaby VISTA V2

UPPAbaby VISTA V2: One for all

Het doordachte ontwerp van de UPPAbaby Vista V2 maakt het mogelijk dat je in een handomdraai van jouw monowagen met behulp van adapters een duo- of tweelingwagen maakt. Met 1,2 of 3 kids op pad? Geen probleem want deze alleskunner zorgt ervoor dat je overal op voorbereid bent. Door de soepele vering en zachtere banden is het rijcomfort nu nog beter.  En met de XL boodschappenmand en de echt lederen duwbeugel ga je op pad in stijl.

SHOP HIER
UPPAbaby
UPPAbaby VISTA V2
UPPAbaby VISTA V2 2-in-1 kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2 2-in-1 kinderwagen
UPPAbaby VISTA V2 2-in-1 kinderwagen
UPPAbaby

Cruz V2: compact without copromise

De Cruz V2 is de kleinere versie van de Vista V2 met een niet te onderschatten functionaliteit en comfort. Je kan moeiteloos manoeuvreren door winkelpaden en smalle straatjes en dat maakt deze wandelwagen ook perfect voor de stad. De wagen is zeer compact inklapbaar en blijft opgevouwen zelfstandig staan. Door de reiswieg is de Cruz V2 vanaf de geboorte te gebruiken.

SHOP HIER
UPPAbaby Cruz V2
UPPAbaby Cruz V2
UPPAbaby Cruz V2
UPPAbaby Ridge

Ridge: cover more ground

Deze stoere wandelwagen past zich aan aan elke ondergrond en elk wandeltempo.  Dankzij zijn slimme en aanpasbare functies biedt hij comfort voor zowel de ouder als voor het kindje, of je nu over kinderkopjes loopt of in het bos. De geavanceerde, soepele vering en de grote wielen met diep profiel zijn geschikt voor elk terrein dus niets houdt je tegen om op ontdekkingstocht te gaan. De wagen heeft een remsysteem met schijvenremmen zodat je altijd direct snelheid kan minderen.

SHOP HIER
UPPAbaby Ridge
UPPAbaby Ridge
UPPAbaby Ridge
UPPAbaby

Minu V2: go places, big and small

Ontworpen voor je dagelijkse avonturen en spannende uitstapjes, biedt moderne voorzieningen in een draagbare, lichtgewicht wandelwagen. Eén hand en één vloeiende beweging: meer is er niet nodig om de Minu V2 volledig op te vouwen!

SHOP HIER
UPPAbaby Minu
UPPAbaby Minu
UPPAbaby Minu
SHOP ACCESSOIRES