Uitjes bij Pink Pepper

4 years ago


Text only:

Het uitjes seizoen is weer begonnen! 
info@pinkpepper.nl 
En wij hebben er zin in! We maken ons weer op voor een druk seizoen met leuke bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Hieronder een greep uit onze workshops. Natuurlijk kunnen wij ook altijd een uitje op maat voor je samenstellen.

Paint to Rock


Jullie gaan tijdens deze workshop een uniek schilderij maken dat van het doek afspettert. Met verf, sjablonen, letters etc. ga je in een zelfgekozen thema met verschillende technieken aan de slag. Het resultaat is echt mooi om thuis of op kantoor op te hangen.


Meer informatie >
 
  
50 tinten
Voor de vrijgezellenfeesten hebben wij afgelopen jaar een prachtig 50 tinten pakket ontwikkeld, waarin een aantal activiteiten zijn verwerkt. Je gaat een "godinnen" schilderij van de bruid maken, een bedelarmband samenstellen, er zit een quiz bij en in de speelkamerronde leren jullie elkaar nog beter kennen... Superleuk, een beetje gewaagd, maar ook je schoonmoeder kan het nog aan. Het pakket is luxe uitgevoerd inclusief persoonlijk boek voor de bruid.
                                                                                            
Info 50 tinten >
 
  

Bonbons maken


We doen het al een tijdje, maar het is nog steeds een daverend succes; bonbons maken. Tijdens deze bonbon workshop leer je met diverse ingrediënten en verschillende technieken de lekkerste bonbons maken. En je krijgt een knalroze doosje vol heerlijke bonbons, flikken en andere creaties mee naar huis.
                                                       
Bonbons info >

Lipdub maken
Lipdub is het maken van een spontane videoclip in één take waarin iedere deelnemer een aantal seconds of fame beleeft. Superleuk voor een vrijgezellenfeest. Voor een bedrijfsuitje kun je er ook eens aan denken om de videoclip in de vorm van een mega reclamespot te gieten. 
 
Lipdub maken >
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier

Pinkpepper.nl

Categories: Hobby | Leisure
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018