HOBO hifi: het beste in beeld en geluid

Uitnodiging 21/10/22

Kom naar onze shows op 29 & 30 oktober

Zet 29 en 30 oktober maar in je agenda! Want op deze dagen kan je in onze winkels en Arnhem en Den Haag terecht voor super-interessante hifishows. 

In onze fraaie winkel in Den Haag draait het om de hagelnieuwe Bowers & Wilkins 700 S3 serie, wat door de specialisten in onze winkel middels diverse sets in de luisterruimtes zal worden gedemonstreerd. Er zijn geweldig klinkende combinaties met deze luidsprekers te maken en in de winkel zal je dan ook sets met onder andere McIntosh, Moon, Rotel Michi, Lumin, Thorens en meer kunnen zien en beluisteren.

In Arnhem staan diverse combinaties van Anthem en Paradigm centraal. Diverse sets, zowel in stereo als in meerkanaals opstelling en in verschillende prijsklassen, zullen het hele weekend gedemonstreerd worden. Geïntegreerde Anthem versterking en A/V-oplossingen, tot aan high end voor-/eindcombinaties zullen op onder andere Paradigm Founder- en Persona luidsprekers te zien en horen zijn. 

Je bezoek wordt extra aantrekkelijk!

Wie de winkels tijdens de shows bezoekt, krijgt tijdens de showdagen extra hoge inruilkortingen. Dus wordt het des te interessanter om binnen te komen en je oren en ogen te verwennen!

Tot volgend weekend!
Bowers & Wilkins 700 S3 serie introductieshow | HOBO hifi
Anthem & Paradigm show | HOBO hifi
Onze winkels: neem contact met ons op | HOBO hifi
Daarom HOBO hifi!
Deel op Facebook
Stuur door naar een vriend

HOBO hifi

http://www.hobo.nl
info@hobo.nl

Nieuwsbrief online bekijlken | Update uw profiel | Uitschrijven
Copyright © 2022 HOBO hifi, Alle rechten voorbehouden
</