Loading...

Uitnodiging 26 juli

By 3oceanstravel.com received 5 years ago

Categories: Holidays Abroad Tourist agency Country | Continent Cruises
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Speciale presentatiedag in Amsterdam

Speciale presentatiedag in Amsterdam
Bekijk online versie

Presentatiedag Middellandse Zee bootreis

U bent van harte welkom op de speciale presentatiedag op zaterdag 26 juli in Amsterdam. Deze dag ontvangt u meer informatie over de unieke NRC Handelsblad bootreis over de Middellandse Zee. De reis voert langs bekende en onbekende kustgebieden van Italië, Kroatië, Albanië en Griekenland. Aan boord zijn diverse sprekers die met hun achtergrondverhalen de bestemmingen tot leven laten komen. Fik Meijer en Frederike Upmeijer zijn beiden bekenden in de culturele wereld en vertellen u op zaterdag 26 juli graag meer over deze reis.
U kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar presentatie@voyageculture.nl met vermelding van het aantal personen waarmee u wenst te komen.
Tot de hoogtepunten van deze reis horen: Boeiend reisprogramma vol cultuur, geschiedenis, literatuur, actualiteit en muziek. Er reizen vooraanstaande auteurs, kunsthistorici, NRC Handelsblad redacteuren en andere prominenten mee die de reis een inhoudelijke meerwaarde geven. Flexibel excursiepakket met opties om archeologische opgravingen, musea en levendige historische binnensteden te bezoeken. Aan boord speelt een Italiaans filmfestival en wordt een aantal muziekuitvoeringen ten gehore gebracht. Het comfortabele schip Ocean Majesty vormt de uitvalsbasis. Mogelijkheid om pre- en/of posttours te boeken (voorafgaand aan de bootreis in Venetië, en na de bootreis in Athene of op de Peloponnesos). Vertrekdatum: 5 oktober 2014 vertrekgarantie!
Reissom: vanaf € 1895,- p.p. afhankelijk van de gekozen hutcategorie
Wilt u meer informatie ontvangen? Vraag het uitgebreide reisprogramma aan via nrc@voyageculture.nl of bel 020-7517966

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven in het ITG adresbestand, waar Voyage & Culture deel van uitmaakt. Klik op afmelden als u geen e-mails meer wenst te ontvangen of om uw profielgegevens aan te passen. Heeft u vragen dan kunt u ons telefonisch bereiken via + 31 (0)20 623 83 68 of per e-mail op info@voyageculture.nl

Voyage & Culture is onderdeel van Institute of Travel, all rights reserved 2014 ©

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019