Beste ,

Maastricht Aachen Airport heeft goede kansen als tweede vrachtvliegveld van Nederland. Grote struikelblok voor de luchthaven is niet de vrachtmarkt zelf, maar de politiek. Dat stelt luchtvrachtconsulent Franz van Hessen. Den Haag zou volgens hem meer regie en verantwoordelijkheid moeten nemen voor de logistieke infrastructuur in Nederland. Ligt de sleutel voor de toekomst van de Limburgse luchthaven inderdaad in Den Haag? 

Tijdens de Air Freight Conference op 2 november zoomen we in op de vraag: hoe houden we luchtvracht in Nederland en welke rol kan de regionale luchthaven hierin spelen? Dat doen we met onder meer de volgende sprekers: 

Uitnodiging
We nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Het congres wordt georganiseerd in samenwerking met Maastricht Aachen Airport en vindt plaats in het MECC in Maastricht. Schrijf u nog deze week in en ontvang 50 euro vroegboekkorting.

Heel graag tot 2 november! 

Vriendelijke groet,
Kim van Dijk
Programma Manager NT
kim.van.dijk@nt.nl

Pas hier uw contactgegevens aan - Wilt u niet langer mail ontvangen over Air Freight Conference 2021? Schrijf dan hier uit.