View this email in your browser
Beste John,

Op 29 juni is het Media Jaarcongres. Het belooft een mooie dag te worden met inspirerende verhalen van (inter)nationale sprekers. Er zijn een paar interessante namen toegevoegd aan de sprekers line-up, waaronder Arjen Lubach, Deborah Acosta en Jørgen Madsen Lindemann. Bekijk hier de complete line-up. 


Expertsessies


Naast het plenaire programma op 29 juni, kun je een keuze maken uit een groot aantal te volgen expertsessies (van 14.00-15.00). Samen met een kleine tot middelgrote groep vakgenoten ga je in op een specifiek onderwerp.
De sessies zijn op verschillende locaties op het Media Park. 

Deze expertsessies zijn gratis toegankelijk – ook als je niet naar het plenaire programma van het MJC komt. De volgende expertsessies zijn bij te wonen: Schrijf je hier in!


Inschrijven


Als je het Media Jaarcongres bezoekt zit deelname aan een expertsessie inbegrepen in je ticket. Na je inschrijving is het mogelijk je voorkeur voor een expertsessie aan te geven (hierover ontvang je een aparte mail). Ben je niet aanwezig op het MJC, maar wil je wel één van bovenstaande expertsessies bezoeken? Registreer je dan via dit formulier. Let op: bezoekers van het MJC hoeven zich dus niet via dit formulier in te schrijven voor een expertsessie.
 
Schrijf je in met korting voor het Media Jaarcongres!

Vind je het leuk om de hele dag bij het MJC aanwezig te zijn?
Profiteer dan als oud bezoeker van het MJC van een speciaal kortingstarief. Gebruik bij je inschrijving de code X568E A6A4 79F5 0461 en je betaalt niet €249,- maar €195,-! Registreer hier.

Met vriendelijke groet,

Minouche van Reenen
Communicatie, Media Jaarcongres
22 juni - Social Messaging Event: voeg WhatsApp toe aan je webcarestrategie. 

It’s all about WhatsApp, Facebook Messenger & chatbots for business!
Schrijf je hier in.


 

30 juni - Dutch Digital Day : With great power comes great responsibility 

DDA roept alle digital heroes op voor hoog beraad op 30 juni! In een tijd van alternative facts, naderende vloedgolven en vergaande vrijheidsverwaarlozing is er nog meer reden om impact te maken. Dat vereist buiten de kaders kijken en risico’s nemen. Schrijf je hier in.
 

Copyright © 2017 Mediapark Jaarcongres, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in at our website our you have visited Mediapark Jaarcongres previous editions.

Our mailing address is:
Mediapark Jaarcongres
Joop van den Endeplein 1
Hilversum, Noord-holland 1217 WJ
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list