UITNODIGING
Niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie

UITNODIGING: COLLEGE 'HOUDBAARHEID VAN DEMOCRATIE'


Art.1 Midden Nederland (Art.1 MN) nodigt u graag uit voor het college 'Houdbaarheid van democratie' door Willibrord de Graaf op donderdag 22 februari a.s. in de grote zaal van De Kargadoor (Oudegracht 36, Utrecht). Willibrord is voormalig universitair hoofddocent aan de afdeling Algemene Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht. Zijn onderwijs en onderzoek betroffen de problemen van uitsluiting en insluiting in de multiculturele samenleving en de verzorgingsstaat. Ook is hij voorzitter van het bestuur van Art.1 Midden Nederland.

De zaal gaat open om 19.30 uur en het college start om 20.00 uur. Toegang is gratis. Aanmelden is wenselijk via het Facebook-evenement of per mail
Willibrord de Graaf is bestuursvoorzitter van Art.1 MN en voormalig universitair hoofddocent afdeling Algemene Sociale Wetenschappen Universiteit Utrecht.
Lees HIER alvast zijn toelichting op het college!

OVER ART.1 MIDDEN NEDERLAND


Art.1 Midden Nederland is het expertisecentrum voor gelijke behandeling en bestrijding van discriminatie voor alle gemeenten in provincie Utrecht. Wij staan klaar voor mensen die te maken hebben (gekregen) met ongelijke behandeling en discriminatie. We geven advies, helpen met het zoeken naar een oplossing of het opzetten van een procedure. Daarnaast organiseren we evenementen en themabijeenkomsten, adviseren en trainen we professionals in bijvoorbeeld cultuursensitiviteit en geven we voorlichtingen in het basis-, voortgezet- en hoger onderwijs. Zo gaan we het gesprek aan over diversiteit, discriminatie en respect en werken we aan een prettige samenleving voor iedereen.
MELD DISCRIMINATIE OF ONGELIJKE BEHANDELING
VRAAG GASTLES OF TRAINING AAN
Art.1 Midden Nederland | Kaap Hoorndreef 42 | 3563 AV Utrecht 
info@art1middennederland.nl | 030-232 86 66

Copyright © 2018 Art.1 Midden Nederland
Nieuwsbrief

Email Marketing Powered by MailChimp






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Art.1 Midden Nederland · Kaap Hoorndreef 42 · Utrecht, 3563 AV · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp