uitnodiging conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)

2 years ago


Text only:

Bekijk dit bericht in je browser
Beste Op 30 november vindt de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg) plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. BeterOud, V&VN en Vilans zijn o.a. initiatiefnemers van dit congres. Een congres over nieuwe ontwikkelingen in de ouderenzorg, met 25 sessies, 80 sprekers en ruim 850 vakgenoten over een nieuwe generatie ouderen(zorg). Kortom: een dag die je niet mag missen als je in de ouderenzorg werkt.
Ouderen staan volop in de samenleving en willen hun leven op eigen wijze voortzetten, ook als gezondheid en functioneren achteruit gaat. Vanuit positieve gezondheid ligt het accent op wat ouderen nog wél zelf kunnen. Als er steun en zorg nodig is willen ouderen dat die past bij hun eigen wensen. Er zijn allerlei ontwikkelingen gaande die hierop aansluiten. Denk daarbij aan burgerinitiatieven, belevingsgerichte zorg en nieuwe woonconcepten en technologie.
Graag nodigen we je uit voor de inspirerende en interactieve conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’ op 30 november a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht.
Met keynote speeches van o.a.
Kim Putters, directeur, Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP)
Martin van Rijn, staatssecretaris, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
Laat je aanmoedigen door gepassioneerde mensen, praktische voorbeelden en het inspirerende programma. Ga tijdens de lunch in gesprek met Gerda van Brummelen van V&VN of ga in discussie over hygiëne tijdens de rondetafelgesprekken. Na de lunch kun je je aanmelden voor verschillende inspiratiesessies. Meld je nu aan en kijk welke sessie interessant voor je is en geef je op. Graag tot ziens op 30 november! Hartelijke groet,
Tabitha Lamers-EijkmanProgrammasecretaris P.S. Als je persoonlijk lid bent van V&VN ontvang je korting en maar liefst 6 accreditatiepunten!

Uw profiel aanpassen - Uitschrijven


Zorgvoorbetera.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019