Beste lezer,  


Op donderdag 6 juni organiseren wij het Nationaal Congres Familiebedrijven. Het congres staat in het teken van de opkomst van private equity, als onmisbare financieringsbron voor (gedeeltelijke) bedrijfsovernames in het mkb. Familiebedrijven in het mkb hebben hun koudwatervrees voor grote investeerders inmiddels laten varen.  


Stel je voor dat jouw klant private equity heeft aangetrokken - wat nu? Hoe navigeer je door het complexe private equity-model, hoe bied je de meest effectieve ondersteuning aan je klant en hoe behoud je controle over het gehele proces? Belangrijker nog, is deze financieringsvorm geschikt voor jouw klant? 


Tijdens het congres delen onze experts hun inzichten en ervaringen, waarbij ze je begeleiden bij het verkennen van zowel de voor- als nadelen van private equity en de impact ervan op jouw dienstverlening aan klanten.


In twee inspirerende plenaire sessies en zes interactieve workshops word je bijgepraat over de achtergronden, trends en ontwikkelingen binnen private equity. 


Is het congres iets voor jou en ben je benieuwd naar de invulling van de workshops? Bekijk dan het programma en meld je aan.  


Bekijk het programma >


Met vriendelijke groet, 

Igno Ketelaars
Uitgever Tijdschrift Familiebedrijven

Gegevens wijzigen | Afmelden