Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 

8 september 2022

AmersfoortMail

Uitnodiging Inspiratiesessie Huis voor de Stad Amersfoort
Welke wensen en ideeën heb jij om gebruik te maken van de multifunctionele ruimtes in het nieuw te bouwen Huis voor de Stad Amersfoort? En aan welke specifieke eisen moeten de ruimtes dan voldoen? Voor het gebruik en de inrichting van deze ruimtes horen we graag jouw mening. Daarom organiseren we op donderdag 22 september 2022 een inspiratiesessie in De Observant. Jij bent van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn.
Lees meer
 
Omrijden voor PITSTOP: deel Stadsring afgesloten voor verkeer
Als je aan de Stadsring denkt, dan denk je vast vooral aan heel veel verkeer. Vanaf 16 september 20.00 uur brengen we daar een heel weekend verandering in. We sluiten dan een deel van de Stadsring af voor PITSTOP. Op zaterdag en zondag is dit dan dé plek waar je terecht kunt voor een yogales, om te rolschaatsen of een van de vele andere activiteiten.
Lees meer
 
Marie Vierdagstraat en Ton van Heugtenpad onthuld
In het bijzijn van families en bekenden zijn vandaag de straatnaamborden onthuld met de namen Marie Vierdagstraat en Ton van Heugtenpad. De straten liggen in een nieuw wijkje aan de Laan van Duurzaamheid. Burgemeester Lucas Bolsius en wethouder Sport en Bewegen, Ben van Koningsveld, deden de onthulling.
Lees meer
 
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 18 september 2022
Lees meer
Activiteitenbrochure voor 70-plussers met aanbod in de wijken
Ontmoeten is van belang voor het welzijn van mensen. Om bewoners te stimuleren er weer op uit te gaan, elkaar te ontmoeten en fit te blijven, hebben gemeente Amersfoort, Indebuurt033 en de SRO een brochure gemaakt vol met informatie over activiteiten die er te doen zijn. Deze week ontvangen inwoners van 70+ de brochure in de brievenbus. Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I