Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk dan de online versie
 
9 maart 2020
Nieuwsbrief Programma Wonen & Zorg
Netwerkbijeenkomst Wonen & Zorg donderdag 16 april 2020
Donderdag 16 april is het weer zover. Dan organiseren we samen met de partners vanuit het statement 'Amersfoort een thuis voor iedereen' de Netwerkdag Wonen & Zorg.
U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Datum:  Donderdag 16 april 2020
Tijd:      15.00 – 18.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur)
Locatie: ROC Midden Nederland, Disketteweg 2

Zoals u inmiddels van ons gewend bent, hebben wij een prikkelende hoofdspreker en zorgen we voor interessante deelsessies. Tot slot is er tijd om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje.

Programma
Jeroen Frissen (adviseur Circusvis) - Kwetsbare mensen en leefbaarheid
Als hoofdspreker van het programma gaat Jeroen Frissen het hebben over kwetsbare mensen en leefbaarheid. Arme wijken met veel sociale huurwoningen zijn een verzamelpunt geworden voor allerlei kwetsbare groepen mensen. Deze wijken en buurten worden meer en meer bewoond door mensen die zichzelf amper redden, laat staan dat ze hun buren kunnen helpen. Hierdoor verslechtert de leefomgeving in deze wijken sneller dan verwacht. Dit vraagt om een integrale aanpak. Losse ingrepen hebben geen effect meer. De fase van pleisters plakken is voorbij.
Jeroen Frissen (auteur van de rapporten 'veerkracht in het corporatiebezit') geeft een inkijk in de ontwikkelingen, de oorzaken en mogelijke oplossingen. Ook neemt hij ons mee in de Amersfoortse situatie.

Deelsessies
Op dit moment zijn we bezig met de invulling van de rest van het programma.

Aanmelden
Meld u aan voor deze netwerkbijeenkomst via wonen-zorg@amersfoort.nl. Graag uiterlijk 2 april 2020, dan houden we rekening met uw komst. We hopen u te zien op 16 april!
 
 
 
 
 
Volg ons
F   T   Y   I

Afmelden voor nieuwsbrief / gegevens wijzigen
Afmelden voor alle nieuwsbrieven
Contact