Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 21 december 2016

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 2017

Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 2017
19-december-2016 | In Aalsmeer helpen mensen elkaar. In Aalsmeer staan mensen voor elkaar klaar. Daar zijn we trots op. Graag heffen het bestuur van gemeente Aalsmeer en Aalsmeervoorelkaar, online marktplaats voor vrijwillige hulp, samen met u het glas op het nieuwe jaar.
Lees verder >

Connexxion wint aanbesteding openbaar vervoer in Amstelland-Meerlanden

16-december-2016 | Het busvervoer in het gebied Amstelland-Meerlanden wordt vanaf 10 december 2017 uitgevoerd door Connexxion. Dat is het resultaat van de aanbesteding van de OV-concessie Amstelland-Meerlanden 2018 die door de Stadsregio Amsterdam is uitgevoerd. Met het bod van Connexxion zal de kwaliteit van het OV verder verbeteren. Namens het dagelijks bestuur van de Stadsregio ondertekende portefeuillehouder Openbaar Vervoer, Pieter Litjens, vandaag de overeenkomst. De looptijd van de concessie is tien jaar en eindigt op 12 december 2027, met de mogelijkheid van verlenging met maximaal vijf jaar. Het is één van de grootste aanbestede concessies van Nederland.
Lees verder >

Samenwerkingsovereenkomst nieuwe busbaan Aalsmeer-Uithoorn

15-december-2016 | Sneller en efficiënter OV door aanleg nieuwe busbaan
Lees verder >

Ventilatienorm in kinderopvang aangescherpt

16-december-2016 | Na een overgangsperiode van vijf jaar scherpt de rijksoverheid in 2017 de ventilatie-eis voor kinderopvang definitief aan.
Lees verder >

RIVM: sporten op kunstgrasvelden is veilig

21-december-2016 | Volgens het vandaag (20 december) vrijgekomen rapport van het Rijksinstituut Volksgezondheid en Milieu (RIVM) blijkt dat sporten op kunstgrasvelden die zijn ingestrooid met rubbergranulaat veilig is.
Lees verder >

Provincie bereidt de uitvoering voor

19-december-2016 | De provincie Noord-Holland heeft inmiddels een ingenieursbureau gecontracteerd, dat de aanbesteding van het werk voorbereidt en het aanbestedingsproces begeleidt. Na de aanbesteding wordt het werk gegund aan een aannemer en kan de uitvoering starten.
Lees verder >

Betere en veiliger fietspaden

15-december-2016 | Met de herinrichting van de N196 komen er ook betere fietspaden. Zo komt er 1,5 km ontbrekend snelfietspad langs de Burgemeester Kasteleinweg en wordt het fietspad over een lengte van 2,2 kilometer verbreed.
Lees verder >

Vrijwilligerswerk is leuk om te doen

20-december-2016 | Dit jaar organiseert de gemeente Aalsmeer de nieuwjaarsreceptie samen met Aalsmeervoorelkaar.nl, de online marktplaats voor vrijwillige hulp. De receptie staat dan ook in het teken van vrijwilligers. Vrijwilligers zoals Erika Hiemstra, die regelmatig op stap gaat met Marie Louise. Hieronder lees je hun verhaal.
Lees verder >

Gemeente zet in op feestelijk en veilig Oud en Nieuw

20-december-2016 | De jaarwisseling komt er aan. Een feest voor iedereen. Om veilig het nieuwe jaar in te gaan houden gemeente, brandweer, politie en andere hulpverleners tijdens de jaarwisseling extra toezicht, maar we rekenen ook op uw medewerking en verantwoordelijkheidsgevoel.
Lees verder >

Veel publiek bij kerstpresentatie cursisten Cultuurpunt Aalsmeer

20-december-2016 | Afgelopen week hebben verschillende cursisten van Cultuurpunt Aalsmeer ter afsluiting van hun cursusblok een kerstpresentatie in De Oude Veiling gegeven. In anderhalf uur tijd lieten zij aan een enthousiast publiek zien wat ze tijdens hun cursus hebben geleerd.
Lees verder >

Kinderburgemeester Sophie zoekt kinderen om mee te doen

21-december-2016 | Een van de speerpunten uit het verkiezingsprogramma van kinderburgemeester Sophie is het helpen van ouderen en meer activiteiten voor kinderen organiseren. Binnenkort worden er twee leuke activiteiten in dat kader georganiseerd. Sophie roept alle kinderen uit groep 7 en 8 op om gezellig mee te doen.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer