Geachte heer/mevrouw Do,

De bouwsector verandert. Beslissingen worden niet meer alleen genomen op basis van onderbuikgevoel, maar met behulp van inzichten en objectieve data.
Data gedreven focus zet bedrijven op voorsprong. Maar waar begin je?

Welke partijen zijn betrokken bij het realiseren van dat nieuwe duurzame project? In welke sectoren zitten de grootste kansen voor uw organisatie? Is het slim om uw doelgroep te benaderen via social media? Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de markt, en wat betekenen deze voor uw organisatie?

Gawalo wil u graag helpen met het beantwoorden van deze belangrijke vragen.

Om onze dienstverlening beter te laten aansluiten op uw informatiebehoeften, voert Gawalo samen met USP Marketing Consultancy een omvangrijk en onafhankelijk onderzoek uit. Wij nodigen hiervoor professionals zoals u uit, vanuit alle disciplines in de bouw, om deel te nemen aan ons onderzoek.

Wij vragen 12 minuten van uw tijd om uw mening te geven. De vragenlijst kan worden ingevuld t/m vrijdag 20 november. Uw antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt.

Om u te bedanken voor uw deelname, kunt u gratis de laatste Cobouw Kwartaalupdate downloaden aan het einde van de enquête. In deze update kunt u lezen over de belangrijkste ontwikkelingen voor de bouw in Q3, 2020.

Start vragenlijst

Met vriendelijke groet,

Tieneke Wilms van Gawalo
Marloes Heijink van USP Marketing Consultancy

Deze online enquête bevat tijdelijke cookies voor technische ondersteuning, lees meer over ons cookie gebruik in onze privacy policy
Schrijf mij uit voor dit onderzoek