en nu? |
Geen afbeeldingen? Bekijk webversie
uitnodiging voor een videobijeenkomst: en nu?

en nu?

De piek van de coronacrisis lijkt voorbij. De versoepeling van de maatregelen is ingezet. Maar de gevolgen van de crisis zullen nog lange tijd te voelen zijn en de agenda bepalen. Samen met u willen wij de balans opmaken en vooruitblikken.

Hoe lang kan de Noodverordening nog zijn werking behouden? In hoeverre en hoe lang kunnen lokale overheden ondernemers steunen? Wat zijn de gevolgen van de crisis voor overheden die verhuren? Hoe verhouden preventiemaatregelen op het gemeentehuis zich tot de privacyregelgeving? Hoe om te gaan met contractspartijen die vanwege corona een beroep doen op overmacht?

Deze en andere vragen zullen we bespreken tijdens onze videobijeenkomst van donderdag 11 juni a.s. van 14.00 tot 15.00 uur. U bent van harte uitgenodigd deze bijeenkomst bij te wonen. Dit is de link naar de bijeenkomst.

Voorwaarde voor het bijwonen van de bijeenkomst is dat u uw identiteit bekend maakt. De bijeenkomst wordt niet opgenomen. Hebt u vooruitlopend op de bijeenkomst nog vragen, dan kunt u die stellen via helpdesk@avdw.nl.