Webinar 'Gebruikshandleiding verschillende typen bewoners'
Goedemiddag,

Stop met wat je aan het doen bent, nu meteen, en doe alles wat je kunt om naar Niels Götz te luisteren op 15 juni. Ik vertel je waarom.

Niet elke bewoner is hetzelfde. Wat denk je bijvoorbeeld van iemand met dementie of iemand die de taal niet spreekt? Hetzelfde behandelen als ieder ander? Kijk maar uit. Voor je het weet kunnen jullie niet meer samen door één deur en heb jij vertraging van je project aan je broek hangen. Met bijbehorende kosten.

Kwetsbare groepen vragen nu eenmaal vaak wat extra aandacht en tijd. En soms een aparte aanpak. Weet je wie daar onnoemelijk veel verstand van heeft? Niels Götz. Niels ken je misschien wel. Hij is marketingpsycholoog en heeft voor woningbouwcorporatie Woonwaard verder onderzoek gedaan naar de communicatie met kwetsbare groepen.

Daar zijn concrete handleidingen uitgerold. Concrete handleidingen voor verschillende persona’s. Denk aan bewoners met schulden, met een taalachterstand, met autisme of met een verslaving. En deze handvatten voor verschillende bewonersgroepen deelt hij op 15 juni via een webinar met jou.

Als je actief bent rondom bewonerscommunicatie in de bouw, dan is dit echt een must-attend. 

Vorig jaar heb je Renda’s Dag van de Bewoner gevolgd. In de laatste bijeenkomst hebben we het gehad over ‘het reptielenbrein in actie’ met Niels Götz. Dit webinar sluit daar goed op aan en gaan we dieper in op de groep kwetsbare bewoners.

Wanneer: 15 juni, van 14:30 tot 17:00 uur
Waar: Online Webinar

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden. Kosten bedragen €145 voor leden en partners van Renda, Ruimte en Wonen en Energie+ en €195 voor niet-leden. Heb je vragen of lukt het inschrijven niet? Stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@aeneas.nl of bel 073-2051010, dan maken wij je inschrijving in orde.

Met vriendelijke groet namens Team Renda en Energie+,

Myrtle Matthijssen
Eventmarketeer
        
Twitter
Website
LinkedIn
www.energieplus.nl | Veemarktkade 8, 5222 AE 's-Hertogenbosch | 073-2051010. Je ontvangt deze nieuwsbrief als lid van Energie+ omdat je je hebt aangemeld of omdat hij is doorgezonden door iemand die graag wil dat je er kennis van neemt.

Copyright ©2020 Energie+, alle rechten voorbehouden.

Wil je je e-mailinstellingen wijzigen? Pas hier je voorkeuren aan of schrijf je uit






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Aeneas Media · Veemarktkade 8 · Ingang F, ruimte 4121 · 's-Hertogenbosch, Nederland 5222AE · Netherlands