Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
Uitzenders en payrollers vrezen gevolgen WAB
Uitzendbureaus en payrollbedrijven zien door de WAB de kosten stijgen en de margedruk toenemen. Bovendien verwacht een op de drie dat de   salarisadminstratie niet op tijd is aangepast.
(advertorial)
JanusID
Voorkom identiteitsfraude
Het identificeren van iemand zijn identiteit is in de flexmarkt van groot belang. Maar de wijze waarop identiteitsverificatie vandaag de dag wordt uitgevoerd brengt grote risico’s met zich mee. Een weloverwogen keuze kunnen maken tussen uitbesteden of zelf doen?
Flexmarkt
Franse uitzender neemt belang in Flexfactory
Actual Leader Group, een van de grote spelers op de Franse flexmarkt, heeft een belang genomen in de Nederlandse uitzendonderneming Flexfactory.
(advertorial)
alt
Nyenrode Summercourse
voor HR 
De actualiteiten van nu, kort en bondig besproken op hoog niveau. Stel uw eigen summercourse samen en ontwikkel diepgaand inzicht tijdens 6 intensieve modules in 3 dagen.
Flexmarkt
Opnieuw discriminatie door uitzendbureaus aangetoond
Uitzendbureaus die niet zijn aangesloten bij de brancheorganisaties ABU en NBBU werken op grote schaal mee aan discriminatie.
Flexmarkt
21 uitzendbureaus failliet in tweede kwartaal
In het tweede kwartaal van dit jaar gingen 21 uitzendbureaus failliet. Dat brengt het totaal aantal faillissementen in de uitzendbranche dit jaar tot nu toe op 45.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright