Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
Aantal uitzenduren met kwart gedaald
De eerste cijfers over de werkelijke impact van de coronacrisis op de uitzendbranche zijn bekend. En die liegen er niet om. De omzet van de uitzendsector is gedaald met 17%.
Flexmarkt
Forse banenkrimp door coronacrisis
De meeste bedrijven verwachten het personeelsbestand te moeten inkrimpen. Ook in de uitzendsector zal het banenverlies fors zijn. In het tweede steunpakket komt dan ook geen ontslagboete.
Flexmarkt
Coronaprotocol voor de uitzendbranche
Samen veilig doorwerken – zo heet het protocol voor de uitzendbranche dat per 6 mei 2020 is ingegaan. Het biedt duidelijkheid over veilig werken in de anderhalve-meter-economie.
(advertorial)
alt
Corona en vakantie: hoe om te gaan met geplande vakantiedagen?
Door de coronacrisis zien veel werknemers hun vakantieplannen in het water vallen. Velen van hen willen hun vakantie daarom later opnemen. Kun je als werkgever je werknemer verplichten om de geplande vakantiedagen op te nemen?
Flexmarkt
Zzp-dienstverleners: stel nieuwe wetgeving uit
Het Platform zzp-dienstverleners roept de politiek op nu niet met nieuwe zzp-wetgeving te komen. Zzzp’ers en zzp-dienstverleners hebben nu ruimte nodig om de coronacrisis door te komen.
Flexmarkt
Bovib scherpt eigen keurmerk aan
De Bovib stelt strengere eisen aan haar eigen keurmerk. Directe aanleiding is het veelbesproken faillissement van TCP Solutions vorig jaar.
PW
Masterclass HR Organisatieontwikkeling
Bij een succesvolle organisatieontwikkeling is een belangrijke en strategische positie voor HR weggelegd.

Leer tijdens de Masterclass Organisatieontwikkeling voor HR van de beste docenten en praktijk-deskundige hoe je dit vorm geeft.

Max. 25 deelnemers.
PW
Masterclass Talentmanagement
Transformeer de organisatie naar een talentrijk en lerend ecosysteem!

Tijdens de masterclass Strategisch Talentmanagement ga je 2 dagen intensief aan de slag met dé absolute expert op het gebied van Talentmanagement: Prof. Dr. Lidewey E.C. van der Sluis.

Max. 25 deelnemers.
Flexmarkt
Meer waardering voor arbeidsmigranten
De helft van de Nederlanders is positief over arbeidsmigranten, terwijl  in december slechts 30% dat vond. De reden: men ziet in dat zij hard nodig zijn tijdens de coronacrisis.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright