Ultieme luxe op het Amangiri Resort
Op zoek naar een 'Very VIP-reis' waarbij luxe bovenaan de lijst staat?
Wij hebben dé reis voor jou! In deze nieuwsbrief lichten wij onze Luxe autovakantie Zuidwest Amerika uit, met in het bijzonder de overnachtingen in het Amangiri Resort. Dit resort zal al je verwachtingen overtreffen met zijn unieke ligging midden in de woestijn. Het is de perfecte plek om heerlijk te genieten.
Bekijk hier onze reis met het Amangiri Resort inbegrepen
Amangiri Resort
Bekijk hier een inspiratievideo!
Dompel je onder in ultieme luxe! Amangiri betekent ‘Peaceful Mountain’, letterlijk vertaald: rustieke berg. Een oase van rust is het hier zeker. Het zwembad is om een rots heen gebouwd waardoor deze rots dus in het zwembad staat, uniek! In het hele resort is rekening gehouden met de natuur, de kleuren van de binnen- en buiten muren zijn bijvoorbeeld allemaal in de ‘woestijn kleur’ geschilderd.

Het resort heeft een waanzinnig wellness gedeelte welke van alle gemakken is voorzien. Een sauna, stoomcabines, massageruimtes of geniet van een manicure of pedicure. In het restaurant kun je (uiteraard) uitstekend dineren. Onder leiding van chef Jacob Anaya worden alle gerechten in de open keuken bereid en wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale producten.
Uiteraard zijn ook de kamers van alle gemakken voorzien. Een groot kingsize bed staat in het midden van de kamer en wanneer je wakker wordt kijk je uit over de woestijn.

Uniek: De meest luxe glamping tenten
Wil je nóg meer genieten van de natuur en omgeving? Dat kan! Naast luxe kamers biedt het Amangiri Resort ook 10 luxe tentpaviljoens aan. Elk met een privézwembad, royale ruimte en met de perfecte privacy. 'S Avonds laait het kampvuur op en komen de bewoners samen voor verhalen onder de enorme sterrenhemel.
Meer informatie over het Amangiri Resort
Reis uitgelicht:
Luxe autovakantie Zuidwest Amerika
Tijdens onze Doets Deep Desires reis hollen we niet naar alle uithoeken van Amerika, maar zorgen we dat je de connectie met jezelf, je partner, gezin of reisgezelschap vindt. We brengen je langs de pareltjes van West Amerika waarbij een bezoek aan een echte Cowboy Ranch in Tucson niet mag ontbreken. Na Tucson verblijf je 4 dagen in het fenomenale Amangiri Resort in Page. Een geweldige plek waar je helemaal tot rust komt en opgaat in de omgeving. Vanuit daar kun je de magische Antelope Canyon bezoeken. Ook de prachtige omgeving van Moab bezoek je tijdens deze 17-daagse reis, waarbij je genoeg tijd hebt om Nationale Parken zoals Canyonlands en Arches te ontdekken. Elke natuurpark heeft zijn eigen bijzondere karakter.
Meer informatie over deze reis!
Reisblog: 
Elske Doets vanuit het Amangiri Resort: Antelope Canyon
en met de heli naar Tower Butte
Lees Elske haar blog hier!
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.