Últims dies!
CONVOCATÒRIA
CATÀLEG 2024

Inscriu-hi les teves produccions abans del 24 de novembre!
Catalan Films obre la convocatòria per a la nova edició 2024 del catàleg anual en format digital. El catàleg recull la producció audiovisual catalana més recent i és un instrument essencial per a la promoció als mercats, mostres i festivals internacionals. El catàleg contindrà producció nova, tant l’acabada (qualificada o en postproducció) com la no acabada (desenvolupament, preproducció o rodatge). 
Ficció, documental, animació, formats, sèries...
Inscriu-hi les teves produccions!

Requisits

  • ​Per poder aparèixer al catàleg heu de ser una empresa de producció audiovisual catalana (estar inscrita al REAC i/o amb establiment permanent i domicili fiscal a Catalunya). 
  • Les produccions seran admeses al catàleg si compleixen les següents directrius:
    • Per a produccions  ACABADES 
      Haver estat qualificada a partir de l’any 2023 o estar en fase de postproducció. En el cas de les produccions per televisió, haver estat produïdes l’any 2023. 
      No haver aparegut com a acabada en cap catàleg anterior de Catalan Film. En cas de dubte, es valorarà cas per cas.
    • Per a produccions  NO ACABADES 
      Estar en fase de desenvolupament, preproducció (amb un mínim del 10% del finançament tancat) o en fase de rodatge.

En cas d’incompliment de les condicions necessàries, Catalan Films es reserva el dret a no incloure les dades al catàleg.

Per què aparèixer al Catàleg 2024?

Com aparèixer al Catàleg 2024?

EMPLENEU EL SEGÜENT FORMULARI
ABANS DEL 24 DE NOVEMBRE DE 2023!

Per a aquelles empreses i/o produccions que no estiguin donades d'alta al web de Catalan Films, si us plau, indiqueu-ho en el mateix formulari. Us farem arribar les instruccions al correu de contacte facilitat. 
 
Aspectes importants a tenir en compte
  • La SINOPSI que apareixerà al catàleg és la versió en anglès i no pot superar els 700 caràcters (incloent-hi espais). Catalan Films no traduirà a l’anglès les vostres informacions. 
  • TRAILER/TEASER: podeu incloure l’enllaç de Youtube o Vimeo que vulgueu que aparegui incrustat a la fitxa de producció. No s'accepten enllaços privats amb contrasenya. 
  • IMATGE: La IMATGE PRINCIPAL DE LA PRODUCCIÓ serà la que apareixerà al catàleg. Es tracta d'una imatge horitzontal de qualitat, amb mida màxima 2MB.
  • EMPRESES VINCULADES: reviseu que les dades de contacte de la vostra empresa són correctes, així com les de les altres productores i distribuïdora/agent de vendes vinculades a la/es vostra/es producció/ns.
Aprofitem per animar-vos que mantingueu les vostres dades i les de les vostres produccions sempre actualitzades i que feu servir el web www.catalanfilms.cat com una eina més de promoció dels vostres productes. Us encoratgem a nodrir-la amb el màxim detall i nombre de dades, materials audiovisuals, imatges, tràilers, logos de les vostres empreses, perfils professionals, etc. amb l’objectiu de millorar les seves respectives prestacions.

Fes una ullada al Catàleg 2023!

CONTACTE: catalanfilms@gencat.cat
Do you want to be up to date with the latest news from Catalan Films? Subscribe to our newsletter here.
Instagram
Twitter
Website






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ICEC - Institut Català de les Empreses Culturals · Passatge de la Banca 1-3 · Barcelona, Barcelona 08002 · Spain