Gawalo
Online versie
Ultradiepe geothermie biedt perspectief voor warmtenetten
Met ultradiepe geothermie (UDG) is warmte van minstens 120 graden Celsius te winnen uit aardlagen op minstens vier kilometer diepte. Goed voor industriële toepassingen of bijvoorbeeld voor stadsverwarming. Wat zijn de eerste ervaringen hiermee in Nederland?
Lees verder >
(advertorial)
alt
Meer kennis over warmtepompen?
Ben jij installateur of monteur? Werk je met warmtepompen? En wil jij meer technische kennis en vaardigheden op doen? Spijker je kennis bij en word warmtepompexpert! Kijk hier welke training bij jou past! Verschillende trainingen zijn te volgen bij Opleidingscentrum GO in Ede.
Protocol ‘Samen veilig doorwerken’ om lockdown te voorkomen
Het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ voor de sectoren Bouw en Techniek is op 28 oktober 2020 aangepast. Er zijn aanvullingen gekomen over het dragen van mondkapjes en over de quarantaineregels.
Lees verder >
Atag produceert miljoenste cv-ketel
Atag verwarming uit Lichtenvoorde bereikte een bijzondere mijlpaal. Sinds 1997 zijn er 1.000.000 cv-ketels vanuit Lichtenvoorde het land in gegaan. De producent viert dit met een bijzondere actie voor installateur en consument.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Een gezond binnenklimaat?
Een gezond binnenklimaat moet doorgaans voldoen aan veel eisen. Zeker in de huidige tijden is het belangrijk dat aspecten zoals ventilatie, airconditioning, luchtbehandeling en bevochtiging op een goede manier geregeld zijn. Maar hoe bereik je dit?
Verwarmen met puur biogas?
Dat biogas opgewerkt kan worden tot groen gas en dan in het bestaande gasnetwerk kan worden ingevoed, is wel bekend. Maar biogas is ook onbewerkt een brandbaar gas. Welke mogelijkheden en kansen biedt dat voor het verwarmen van woningen en gebouwen?
Lees verder >
Quickscan COVID-19 en ventilatie in kantoren 
Met de Quickscan COVID-19 en ventilatie in kantoren kunnen technisch dienstverleners samen met gebouwbeheerders bepalen of de ventilatie in een kantoorgebouw voldoet. Ook kunnen zij zien wat zij kunnen doen om dit te verbeteren.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Aanraakvrij, virus-vrij
Hygiëne is belangrijker dan ooit. Aanraakvrij spoelen voorkomt verspreiding van het COVID-virus. Daarom introduceert TECE de aanraakvrije bedieningsplaat TECEsolid. Voor toilet en urinoir. Elegant, robuust en ook geschikt voor openbare sanitaire ruimten. Levering eind 2020. 
Meer nieuws
(advertorial)
30 dagen
Probeer het eens
Nog geen gratis proefabonnement? Maak nu snel en simpel uw profiel aan voor 30 dagen lang gratis toegang tot alle artikelen op Gawalo.nl. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de w-installatietechniek.
Partnernieuws
Warmtepompen van Mitsubishi Electric in nieuwbouw Style CNC Machines
Style CNC Machines is in mei 2020 verhuisd naar een nieuw pand.  Compleet met assemblagehal, kantoor en showroom. Het volledige gebouw wordt energiezuinig verwarmd met zes lucht-waterwarmtepompen.
Lees verder >
(advertorial)
Congres
HET WARMTEPOMPCONGRES
Dit jaar wordt, om de bekende reden, het jaarlijkse Nederlands Warmtepomp Congres online georganiseerd. Met actuele thema’s als geluid van buitenunits, de BENG-eisen vanaf 2021 en de verduurzaming van woningen. Worden de klimaatdoelen in dit tempo wel gehaald?
Blog
Ventilatie, een gat in de markt
Zit er business in ventilatie? Meer dan je denkt! Het vraagt investering in kennis en opleiding, maar cv-monteurs kunnen in no-time praktische ventilatie-experts zijn.
Lees verder >
Whitepaper
Marktgids Warmtepompen 2020

Wie is Wie in de markt?

Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright