Loading...

Undgå mislykkede strategieksekveringer

  • Html
  • Text
Undgå mislykkede strategieksekveringer
Nyhedsbrev med værdifuld viden og inspiration om ledelse og lederskab fra Scandinavian Executive Institute og vores samarbejdspartnere INSEAD og IMD Vises e-mailen forkert?
Se den i din browser.

Undgå mislykkede strategieksekveringer

Årets første masterclass i Executive Forum med INSEAD-professor Daniel Simonovich gav deltagerne et vigtigt og informativt indblik i strategieksekveringsprocessernes mange facetter, fælder og faldgruber – og en række tips til, hvordan man BØR gribe disse processer an.

En cocktail til succesfuld strategieksekvering

Hvad kan det nye uddannelsesprogram Leading Strategic Change gøre for dine strategieksekverings- og transformationsprocesser? Hør programdirektørens erfaringer og anbefalinger her.

Kultur skaber succesfulde transformationsprocesser

EXECUTIVE FORUM: Deltag i masterclass med INSEAD-professor Spencer Harrison den 2. maj og få værdifuld indsigt i hvordan og hvorfor organisationskulturen er et af de allervigtigste nøgleelementer for at opnå en succesfuld transformationsproces.

Nyt forløb af Executive Management Programme

Modul 1: 19. – 22. august 2019
Modul 2: 23. – 26. september 2019
Modul 3: 25. – 28. november 2019

Nyt forløb af Executive Board Programme

Modul 1: 7. – 8. oktober 2019
Modul 2: 11. – 14. november 2019
Bemærk: Vi oplever stor efterspørgsel ift. efterårets forløb af Executive Board Programme INSEAD, og der er kun ti ledige pladser tilbage.

Ønsker du ny inspiration, indsigt og viden omkring ledelse, strategi, innovation eller bestyrelsesarbejde? Så bør du se nærmere på vores portefølje af topprofessionelle executive-programmer, som vi tilbyder i samarbejde med de velrenommerede business-skoler, INSEAD i Frankrig og IMD i Schweiz.

 Videresend til en ven
   Tilføj os til din adressebog
Afmeld nyhedsbrevene her
Scandinavian Executive Institute
Akseltorv 6 - 6000 Kolding - Denmark
se-institute.dk

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019