‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Klik her for at læse nyhedsbrevet i din browser
 
 
 
 
POLITIKEN SPORT
 
 
 
Godmorgen kære læser!
 
Gårsdagens udgave af nyhedsbrevet fra Politikens Sport tog udgangspunkt i et par tidligere vindere af titlen som Årets Fund, men også den senest vinder af prisen, 16-årige Holger Rune, har været i aktion i denne uge.
 
Fem tenniskampe har imidlertid givet fem nederlag, så nu er turen gået til Frankrig, hvor Holger Rune skal træne på Serena Williams-træneren Patrick Mouratoglous akademi. Den historie kan du læse her.
 
Også 18-årige Nicolai Højgaard, der vandt prisen i 2018, kæmper lidt med det her i starten af året. Efter 77 slag i første runde af en Challenger Tour-turnering i Sydafrika var han 16 slag efter den førende sydafrikaner, Christiaan Bezuidenhout, men i anden runde, der er i gang i øjeblikket, har Nicolai Højgaard lavet blandt andet tre birdies i træk og er begyndt at kravle frem i stillingen.
 
Hvordan det går de tre danskere i turneringen, vil du kunne læse om senere på dagen i Sportsdøgnet, som opdateres løbende.
 
     
 
Nogle af dagens første nyheder i Sportsdøgnet:
 
Dart. Fallon Sharrock opnåede uafgjort mod Glen Durrant, da hun efter sine to sejre over mænd ved PDC World Darts Championship havde fået plads som challenger i en turnering i Nottingham og dermed blev den første kvindelige spiller i Premier League. »Jeg elskede hvert minut. Jeg er så glad for igen at have spillet på den store scene. Jeg er tom for ord, og jeg vil gerne takke alle, der har støttet mig«, sagde Fallon Sharrock til Sky Sports.
 
Sejlsport. Med regn og voldsomt stormvejr var det ikke muligt at gennemføre sejladser ved VM i Geelong, Australien, hvor der således kun er én dags konkurrence tilbage, inden der kan sættes navn på de danske OL-deltagere i 49er, 49erFX og nacra 17. Med de nuværende stillinger er det Jonas Warrer/Jakob Precht Jensen, Anne-Julie Schütt/Iben Nielsby og Lin Ea Cenholt/Christian Peter Lübeck, der skal til Tokyo. Lørdag er der planlagt to sejladser i hvert guldfelt samt et afsluttende medalrace for de 10 bedste mandskaber.
 
Golf. Både Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen er videre til finalerunderne i Women’s Australian Open, der også tæller på den amerikanske LPGA. Med 4 slag under par er Nicole Broch Larsen på en delt 24.-plads, mens Nanna Koerstz Madsen i 1 under par klarede cuttet med en marginal på 2 slag. Førstepladsen deles i 10 under par af sydkoreaneren Inbee Park og englænderen Jodi Ewart Shadoff.
 
     
 
Dagens tv-anbefaling: For nogle er et par måneders uudholdelig ventetid endelig overstået. I aften er der atter fodbold i Superligaen, når Esbjerg og FC København mødes kl. 19.
 
Dagens øvrige tv-tilbud byder på blandt VM i skiskydning, et par cykelløb, tennis og en Bundesligakamp i fodbold, hvor 19-årige Erling Braut Håland efter 7 mål i 4 kampe skal forsøge at fortsætte sin rekordstime, når Borussia Dortmund møder Eintracht Frankfurt.
 
Se hele tv-oversigten i Sportsdøgnet.
 
 
 
Med venlig hilsen
Allan Nielsen
Journalist på Politiken
 
 
Annonce
 
Annonce
Annonce
 
 
POLITIKEN ANBEFALER
 
 
 
Hun har en hel nation på skuldrene: Norsk stjerneskud skal sikre guld til forkælede skisportsfans
 
SPORT
 
 
Hun har en hel nation på skuldrene: Norsk stjerneskud skal sikre guld til forkælede skisportsfans
 
 
 
MEST LÆSTE DE SIDSTE 24 TIMER
 
1 Ekspert om SAS-reklame: »Jeg synes, at kritikken er fuldstændig latterlig og til grin«
 
 
 
2 Ledig venter i spænding på Hummelgaard: Jeg bestilte et møde i jobcenteret og endte i et forhør, der forvandlede mig til en 10-årig
 
 
 
3 Dar Salim har en stor bil, en motorcykel og to lejligheder. Men der mangler noget
 
 
 
4 Skuespiller Søren Spanning er død
 
 
 
5 Trump talte om justitsmord – og så tog sagen mod hans ven en drejning, der ryster USA’s retssystem