Is die van jou ook al onderweg?  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Kies je pakje
Beste meneer/mevrouw ,
 
50 miljoen kinderen op de vlucht
December: een tijd waarin iedereen bezig is met pakjes, warmte en gezelligheid. Helaas geldt dat niet voor iedereen. Een recordaantal van 50 miljoen kinderen is deze winter op de vlucht. Deze kinderen hebben dringend behoefte aan warme kleding, schoon drinkwater en voeding om aan te sterken. Daarom voeren we deze maand op verschillende manieren campagne en vragen we Nederlanders zoals jij om te helpen. Een pakje beschermt deze kinderen tegen honger, kou of trauma’s. Volg je pakje van lopende band tot hoe het aankomt bij kinderen die het nodig hebben.
Waarom zijn pakjes nodig?   Ik wil ook een pakje geven
 
Youd praat met Klaas over zijn vlucht
Youd (8) was nog maar een kleuter toen hij met zijn familie halsoverkop vertrok uit Syrië. Hij praat met Zapp Live presentator (en UNICEF ambassadeur) Klaas van Kruistum over wat hij zich nog van zijn vlucht herinnert. Klik hieronder en bekijk de video.
 
Test
Geef een pakje cadeau en verstuur een Greetz-kaart
Wist je dat je een pakje ook namens iemand anders kunt sturen? Het ideale cadeau om te geven én te krijgen! En om het nog mooier te maken kun je dan een gratis UNICEF-kerstkaart versturen. Dankzij Greetz, dit gaat dus niet ten koste van jouw donatie. Geef jouw pakje namens iemand anders en ontvang daarna een persoonlijke code. Hiermee kun je via Greetz.nl/unicef één van de vijf speciaal ontworpen kerstkaarten verzenden.
Greetz
Geef een pakje cadeau  
Unicef
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
<#if !onlineViewer> Online versie   Afmelden