Geef deze kerst een echt betekenisvol cadeau  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  Bekijk de online versie
Kijken naar de toekomst
Beste meneer/mevrouw ,
 
Zie Ahmad (10 jaar) stralen! Hij heeft zojuist een UNICEF Basics kledingpakket gekregen en zijn nieuwe winterjas zit perfect.

Zo vlak voor kerst genieten we in Nederland van gezelligheid en delen we warmte met elkaar. Het is dan ook fijn om met kerst iemand een cadeau te kunnen geven dat echt iets betekent.
UNICEF Basics kledingpakket
Als je gevluchte kinderen vraagt wat ze als cadeau zouden wensen, komen daar heel herkenbare antwoorden uit. Een nieuwe fiets, speelgoed of een mooie jurk. Maar als je doorvraagt komen er ook ándere wensen bij. Bekijk de video om te zien wat Omar (11 jaar), Lina (6 jaar), Eline (7 jaar) en Alan (10 jaar) het liefste wensen deze winter.
We wensen jou een heel mooie kerst toe, vol warmte en met cadeautjes die echt iets betekenen.
Bekijk de video   Hoe kan ik helpen?
Kijken naar de toekomst
Wat vind je van deze mail?
 
Unicef
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden