Top 10 oudste dieren ter wereld | Hotspots van het goudhaantje | Wandelen op de Strijbeekse Heide
TWEE HOTSPOTS

TWEE HOTSPOTS

Hier spot je het goudhaantje >
Roots
TOP 10
OUDSTE DIEREN TER WERELD

Het haalde de wereldpers: een Groenlandse haai van liefst 392 jaar. Toch zijn er dieren die nog ouder worden, zo blijkt uit deze top tien. Tipje van de sluier: een waterig bestaan is goed voor de levensverwachting…
Foto: Pixabay

Roots
ROOTS-WANDELING
STRIJBEEKSE HEIDE: VENNEN EN VIJVERS

De Strijbeekse Heide in Noord-Brabant is schilderachtig mooi. In dit heidegebied wandel je langs een stuk of vijf vennen. Als extraatje loop je tijdens deze nieuwe Roots-wandeling ook nog langs de aangelegde vijvers van twee nabijgelegen landgoederen.
Foto: Bob Luijks

Advertorial
Roots
Geef uw liefde voor de natuur door

Het strand of een bos vlak bij uw huis. Iedereen heeft wel een favoriet stukje natuur om te wandelen of te fietsen. Met uw steun kunnen wij de natuur blijven beschermen, ook voor de volgende generaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag onze brochure over nalaten aan de natuur aan.

Roots
VOGELEN
NU HOREN: ROEPENDE BOSUILEN

De winterperiode is dé tijd om roepende bosuilen te horen. Ze zetten nu hun territorium uit. Vooral tijdens heldere koude nachten - de komende nachten zijn ideaal! - maak je extra veel kans.
Foto: iStock

Advertorial
Roots
Een stuk natuur cadeau voor de feestdagen

Iedereen wordt blij van natuur. Voor € 7,50 per m2 kun je een stuk natuur cadeau geven aan familie en vrienden. Inclusief persoonlijk certificaat. Met elke gift kopen we grond en maken er natuur van. Goed voor de biodiversiteit én onze gezondheid.

Roots
NAAR HET BOS
DIT WEEKEND: KANS OP IJSHAAR

Er wordt vorst voorspeld. In gemengde of loofbossen waar de luchtvochtigheid hoog is, kun je dan ijshaar tegenkomen. Dit unieke fenomeen moet je gezien hebben!
Foto: René Alblas

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media onderdeel van Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden