ELF Voetbal nieuwsbrief van 19-03-2020
Uniek: het ELF Voetbal stay-at-home-pakket

De Cultspecial, De 90's Special en de Clubiconen Special! Deze zijn nu in een pakket te bestellen voor de unieke prijs van... 14 euro! Drie extra dikke edities met bijzondere leesverhalen.


Lees verder
Deze geblesseerde spelers kunnen nu toch meedoen aan het EK

Het EK 2020 is niet meer. Door het coronavirus is het eindtoernooi een jaar verplaatst naar de zomer van 2021. Daar is niet iedereen treurig over. Er is een aantal spelers dat er juist baat bij heeft dat het EK niet doorgaat zoals gepland. Zij zijn namelijk geblesseerd en kunnen volgend jaar mogelijk alsnog meespelen.

Lees verder
Tijd over door corona: deze wedstrijden zijn het terugkijken waard

Vanwege het coronavirus zitten veel voetballefhebbers thuis en liggen de competities stil. Wat daarom te doen met al die tijd? Wij hebben historische wedstrijden van de grootste clubs van ons land en het Nederlands Elftal op een rij gezet, om de tijd te doden.

Lees verder
Speel de Champions League 2019/20 Quiz!

We hadden jullie graag fraaie beelden uit de Champions League laten zien, maar dat feest gaat vanwege het coronavirus niet door. Natuurlijk kunnen we wel jullie kennis testen over de huidige editie van het Europese toernooi. Weet jij de ELF vragen goed te beantwoorden?

Lees verder
Speel de Europa League 2019/20 Quiz!

We hadden jullie graag fraaie beelden uit de Europa League laten zien, maar dat feest gaat vanwege het coronavirus niet door. Natuurlijk kunnen we wel jullie kennis testen over de huidige editie van het Europese toernooi. Weet jij de ELF vragen goed te beantwoorden?

Lees verder
Het seizoen van... VVV-Venlo

Of het nu tot 6 april of zelfs langer duurt, de Eredivisie ligt hoe dan ook voorlopig stil. Een goed moment om de balans op te maken. ELF Voetbal blikt per Eredivisieclub terug op het seizoen tot dusver. In dit deel komt VVV-Venlo als huidige nummer dertien aan bod.

Lees verder
Het seizoen van... FC Twente

Of het nu tot 6 april of zelfs langer duurt, de Eredivisie ligt hoe dan ook voorlopig stil. Een goed moment om de balans op te maken. ELF Voetbal blikt per Eredivisieclub terug op het seizoen tot dusver. In dit deel komt FC Twente als huidige nummer veertien aan bod.

Lees verder
Het seizoen van... PEC Zwolle

Of het nu tot 6 april of zelfs langer duurt, de Eredivisie ligt hoe dan ook voorlopig stil. Een goed moment om de balans op te maken. ELF Voetbal blikt per Eredivisieclub terug op het seizoen tot dusver. In dit deel komt PEC Zwolle als huidige nummer vijftien aan bod.

Lees verder
Het seizoen van... Fortuna Sittard

Of het nu tot 6 april of zelfs langer duurt, de Eredivisie ligt hoe dan ook voorlopig stil. Een goed moment om de balans op te maken. ELF Voetbal blikt per Eredivisieclub terug op het seizoen tot dusver. In dit deel komt Fortuna Sittard als huidige nummer zestien aan bod.

Lees verder
Schalke 04 FC - Werder Bremen11-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Bayern München - Fortuna Dusseldorf11-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Augsburg FC11-04-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Bayer Leverkusen - Bayern München11-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Chelsea FC - Watford FC11-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL