ELF Voetbal nieuwsbrief van 20-03-2020
Het speciale ELF Voetbal stay-at-home-pakket

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket. En zo is met die maatregel meteen een potentiële crisis voorkomen. Bestel snel op bit.ly/ELFVoetbalShop


Lees verder
Barry van Galen: geniale gangmaker

Barry van Galen (49) was als profvoetballer niet in één woord te vatten. Eigenwijs, authentiek, geniaal, gek; het was allemaal van toepassing op de klassieke nummer tien die vooral bij AZ furore maakte. We zochten hem op om te praten over de hoogte- en dieptepunten van zijn loopbaan, zijn band met Louis van Gaal en blik op het hedendaagse voetbal.

Lees verder
Interview Pierre van Hooijdonk: "Avondje NAC kwam helemaal terug"

Pierre van Hooijdonk is nog wekelijks te vinden op de tribune van NAC Breda. De voormalige goaltjesdief komt de prestaties van zijn zoon Sydney aanschouwen. "Wat ik toen meemaakte, maakt Sydney nu mee."

Lees verder
Dit zijn de topscorers als de competities nu worden stopgezet

Mocht het dan toch zo ver komen en de UEFA besluit dat de competities worden stopgezet, dan komt er ook aan de strijd om de topscorerstitel een einde. De topscorers van de grootste elf voetballanden op een rijtje.

Lees verder
Waarom het logisch zou zijn als Coutinho terugkeert naar Engeland

Acht goals in vijftien wedstrijden. Dat is voor iemand die te boek staat als een middenvelder nog best aardig. Toch is het hoogst onzeker of Philippe Coutinho ook volgend seizoen de clubkleuren van Bayern München vertegenwoordigt. Klinkt misschien raar, maar hij zal van nog hogere huize moeten komen.

Lees verder
De Hakim Ziyech Quiz!

Hakim Ziyech was donderdag jarig en mocht een flink aantal kaarsjes uitblazen. Hoe oud hij is geworden, gaan we niet verklappen. Dat is namelijk de eerste vraag van een quiz over de creatieveling, die door ELF Voetbal is samengesteld. De vragen leiden je door het hele leven van de Ajacied. Heel veel succes!

Lees verder
Onder de loep: Teun Koopmeiners

De hele ploeg van AZ leverde een klinkende prestatie in de uitwedstrijd tegen Ajax, maar aanvoerder Teun Koopmeiners in het bijzonder. Hij leidde als een veldheer de verdediging. AZ leek goede papieren te hebben voor het kampioenschap, maar het coronavirus heeft voorlopig alles platgegooid. Neemt niet weg dat we het seizoen van Koopmeiners onder de loep nemen.

Lees verder
Wie zijn de opvallende spelers bij La Liga 2-koploper FC Cádiz?

Nu alles stilligt is het een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen naar de goed presterende clubs op een niveautje lager. Koploper in La Liga 2 is FC Cádiz. Wie zijn de opvallende spelers bij de ploeg?

Lees verder
Fotospecial: tien keer Hakim Ziyech in het Ajax-shirt

In de vele vragen die er op dit moment zijn is een van de minuscule vragen: heeft Hakim Ziyech zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld? De Marokkaan verkast volgend seizoen naar Chelsea, maar nu de competities stilliggen is het nog maar de vraag wat er gaat gebeuren. Aangezien Ziyech donderdag 27 jaar werd selecteerden we tien foto's van Ziyech als Ajacied. 

Lees verder
Schalke 04 FC - Werder Bremen11-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Bayern München - Fortuna Dusseldorf11-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Augsburg FC11-04-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Bayer Leverkusen - Bayern München11-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Chelsea FC - Watford FC11-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL