ELF Voetbal nieuwsbrief van 23-03-2020
Het speciale ELF Voetbal stay-at-home-pakket

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket. En zo is met die maatregel meteen een potentiële crisis voorkomen. Bestel snel op bit.ly/ELFVoetbalShop


Lees verder
Even voorstellen: Ajax-target Matty Longstaff

Nu de competities stil liggen hebben clubs alle tijd om hun selectie uit te bereiden voor het komende seizoen. Volgens TEAMtalk is ook Ajax zich al aan het mengen in het transfergeweld. De Amsterdammers zijn geïnteresseerd in Matthew Longstaff. Matthew Longstaff, die door de Engelsen ook vaak Matty wordt genoemd, beschikt over een aflopend contract en daardoor is Ajax niet de enige kaper op de kust.

Lees verder
Zo verliepen de laatste ELF edities van Feyenoord - Ajax

We hadden jullie vandaag graag fraaie beelden laten zien van de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. Dat feest ging vanwege het coronavirus helaas niet door, maar gelukkig hebben we de archieven nog. De afgelopen seizoenen leverde het onderlinge treffen tussen de aartsrivalen regelmatig spektakel op.

Lees verder
Ricardo Kieboom: "De spanning is weg, maar voetbal is nu bijzaak"

Na zeges op directe concurrenten HHC Hardenberg en IJsselmeervogels sloeg koploper Katwijk een klein gat met de ploegen daarachter. Voor doelman Ricardo Kieboom (28) zou een titel de ideale afsluiter zijn van een mooie periode bij Katwijk. Hij stopt volgend jaar om een wereldreis te maken. Het coronavirus heeft echter alle plannen op zijn kop gezet.

Lees verder
Dit zijn de mooiste 'Zweedse doelpunten' bij Ajax

Vandaag viert Stefan Pettersson alweer zijn 57e verjaardag. Om de geboortedag van de Zweed te vieren, duiken wij de geschiedenis in en blikken wij terug op de mooiste doelpunten van Zweedse spelers bij Ajax. Van de ongelofelijke solo van Zlatan Ibrahimovic tot het zondagschot van Kennedy Bakircioglu.

Lees verder
Van Dybala tot Fellaini: deze bekende voetballers hebben corona

De grote voetbalcompetities liggen inmiddels een week vanwege de coronacrisis, maar desondanks maakt het virus ook in de voetbalwereld slachtoffers. In dit artikel zetten we op een rijtje welke bekende voetballers al besmet zijn met corona.

Lees verder
Talenten van toen: Hoe is het nu met het Franse elftal dat in 2013 het WK Onder 20 won?

In 2018 ging Frankrijk in Rusland er met de WK-titel vandoor. Voor een aantal spelers was het niet de eerste WK-overwinning. In 2013 won Frankrijk immers ook al het WK voor spelers onder 20. In de finale werd destijds Uruguay na strafschoppen verslagen. Hoe is het nu met de hoofdrolspelers aan Franse zijde uit de WK-finale van 2013? 

Lees verder
In beeld; de voetbalwereld steekt de zorgsector een hart onder de riem

Terwijl het voetbal in Nederland voorlopig nog volledig stilligt, zijn het zware tijden voor de mensen in de zorg. Deze week lieten fans van verschillende clubs hun waardering en steun blijken bij onder meer ziekenhuizen door het hele land. ELF Voetbal zet een aantal fraaie steunbetuigingen op een rijtje.

Lees verder
Waar zijn ze nu? De Feyenoorders die vandaag precies vijf jaar geleden PSV verrasten

Zondag was het precies vijf jaar geleden dat titelkandidaat PSV en nummer drie Feyenoord elkaar in De Kuip troffen. PSV had een royale voorsprong in de competitie, maar moest winnen om het gat met Ajax niet kleiner te laten worden. Het in topvorm verkerende PSV werd echter verrast in De Kuip. Feyenoord won met 2-1 door twee prachtige doelpunten van Anass Achahbar. Hoe is het nu met de Feyenoorders die in 2015 van PSV wonnen?

Lees verder
Borussia Dortmund - Hertha BSC18-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Crystal Palace - Chelsea FC18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Arsenal FC - Leicester City18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Paris Saint-Germain - AS Saint-Etienne18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Southampton FC18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL