ELF Voetbal nieuwsbrief van 25-03-2020
Het speciale ELF Voetbal stay-at-home-pakket

Tijden van crisis vragen om crisismaatregelen. Voor wie de deur niet meer uit durft of mag: ELF Voetbal is vanaf nu ook per editie online te bestellen. Of, speciaal voor de thuisblijvers, gebundeld in een speciaal stay-at-home-pakket. En zo is met die maatregel meteen een potentiële crisis voorkomen. Bestel snel op bit.ly/ELFVoetbalShop


Lees verder
Deze topspelers werden grootgebracht bij; Red Bull Salzburg

Door de gehele wereld breken talenten door bij clubs. De ene club koopt deze talenten graag op, terwijl de andere club naam maakt als talentenfabriek. In deze serie neemt ELF Voetbal de laatstegenoemde categorie onder de loep. In dit vijfde deel: de talenten die doorbraken of groot werden gebracht bij Red Bull Salzburg.

Lees verder
Waar zijn ze nu? De Ajacieden die verkozen werden tot Talent van de toekomst

Elk jaar wordt er een speler uit de jeugdopleiding van Ajax bestempeld tot grootste talent van De Toekomst. De Abdelhak Nouri-trofee, die in het verleden nog de Sjaak Swart-trofee heette, wordt sinds 2000 uitgereikt aan de meest veelbelovende speler van De Toekomst. ELF Voetbal neemt de laatste elf winnaars onder de loep. Waar zijn ze nu?

Lees verder
Speel de Serie A 2019/20 Quiz!

Naast de Eredivisie liggen ook de Bundesliga, Premier League, Serie A en La Liga voorlopig stil. Daarom hebben de tijd genoeg om onze kennis over deze competities te testen. Weet jij alle vragen over het huidige seizoen van de Serie A goed te beantwoorden?  

Lees verder
Speel de La Liga 2019/20 Quiz!

Naast de Eredivisie liggen ook de Bundesliga, Premier League, Serie A en La Liga voorlopig stil. Daarom hebben de tijd genoeg om onze kennis over deze competities te testen. Weet jij alle vragen over het huidige seizoen van La Liga goed te beantwoorden?

Lees verder
Groundhopverhalen: Spektakelgarantie op de Bosuil

Nog minimaal tien weken zullen we het zonder de mooiste vorm van voetbal moeten stellen: de soort die in een vol stadion gespeeld wordt. Speculatie over wanneer het precies weer mogelijk zal zijn hebben we al genoeg gezien. Wij gaan verder waar we gisteren gebleven waren: onvertelde verhalen uit het verleden opdiepen. We beginnen in deel 1 op de Bosuil bij een moderne klassieker.

Lees verder
Groundhopverhalen: Het vaarwel van Griffin Park

We willen zo graag verhalen vertellen, maar de actualiteit gaat ons er geen bieden. Het voetbalnieuws beperkt zich deze dagen tot langere beperkingen op nieuwe wedstrijden en beelden van spelers die er maar het beste van proberen te maken. Om toch iets nieuws te bieden: een serie groundhopverhalen van onze verslaggever, die recent een paar mooie wedstrijden heeft gezien. Deel 2: nét op tijd bij Brentford.

Lees verder
Dit zijn de topscorers van de Derde Divisie Zaterdag

Net als de Tweede Divisie herbergt ook de Derde Divisie nog een aantal ex-profs en voormalig jeugdspelers die ooit als zeer talentvol werden aangeduid. Wie zijn de topscorers in de Derde Divisie zaterdag?

Lees verder
Dit zijn de topscorers van de Tweede Divisie

De Tweede Divisie zit boordevol spelers met een verleden als prof. Met Royston Drenthe speelt er zelfs een ex-international in de competitie. Drenthe behoort niet tot de topscorers op het hoogste amateurniveau. Maar wie wel? We selecteerden de vijf veelscorers.

Lees verder
Borussia Dortmund - Hertha BSC18-04-2020
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Crystal Palace - Chelsea FC18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Arsenal FC - Leicester City18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
  
Paris Saint-Germain - AS Saint-Etienne18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Everton FC - Southampton FC18-04-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
WWW.VOETBALTIX.NL