Wandelen in De Zilk | Fotograferen in februari | Natuurdocumentaire Strand
NATUURSHOT

NATUURSHOT

4 ijsvogels op een rij >
Roots
Even alleen op de wereld
WANDELEN IN DE ZILK

In de Amsterdamse Waterleidingduinen kun je heerlijk wandelen én fotograferen. Ga vooral ook eens naar het zuiden, naar De Zilk. Urenlang in je eentje ronddolen, genieten van intense stilte en prachtige vergezichten.   
Foto: Lia van Looij 

Roots
Mussen en meer
FOTOGRAFEREN IN FEBRUARI

Elke maand is uniek qua fotografie-onderwerpen. Februari biedt kans om bijvoorbeeld prachtige korstmossen te fotograferen. En, het voordeel van kale bomen en struiken, scharrelende mussen.  
Foto: Johan Horneman 

Advertorial
Roots
NU MET 50% KORTING

Heb je nog geen agenda of kalender voor dit jaar? De Roots natuuragenda, scheurkalender én jaarkalender bestel je nu met 50% korting! De agenda kost nu slechts € 6,99, de scheurkalender € 8,75, en de jaarkalender € 2,49. Natuurlijk profiteer je ook van gratis verzending. Wees er snel bij, op=op!

Roots
Ga je mee?
ROOTS VOGELWEEKEND OP TEXEL

Houd je van de Wadden én van vogels kijken? Er zijn nog enkele plekken vrij voor het Roots vogelweekend op Texel, van 21 t/m 23 april. Je leert er vogels zien én horen, met wat geluk ook de knappe blauwborst.
Foto: Marcel van Kammen

Roots
Voor de buis op zondag
NATUURDOCUMENTAIRE STRAND

Na Grutto! komt ecoloog en natuurfilmer Ruben Smit nu met de natuurdocumentaire Strand. Deze keer zie je het leven op het strand door de ogen van een dwergstern kuiken. Strand is dit weekend te zien op tv. 
Foto: Ruben Smit

Roots
Doe nú mee
ROOTS NATUURFOTOWEDSTRIJD 2023

Hij is weer van start gegaan: de belangrijkste natuurfotowedstrijd van Nederland en België. Inzenden voor de Roots Natuurfotowedstrijd 2023 kan tot en met zondag 19 maart. Iedereen kan meedoen, de deelname is natuurlijk gratis! 

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden