Webversie


Unieke aanbieding: opvolger van het Arduino-pakket!

Het Arduino-pakket van vorig jaar smaakte naar meer, reden om een waardige opvolger samen te stellen. Het nieuwe pakket bevat onderdelen voor fascinerende online projecten, zodat je direct zelf aan de slag kunt met IoT en domotica. 

De projecten staan geheel los van die uit de vorige reeks, zodat iedereen ermee aan de slag kan. We beginnen weer eenvoudig met een programmaatje waarmee je een led kunt bedienen, maar dan wel via internet! We checken of het KNMI een weeralarm heeft uitgegeven en geven met leds de kleurcode aan. Nog luxer is een beknopt weerrapport dat we online ophalen en tonen op een meegeleverd beeldschermpje. Een wake-up-light helpt je op tijd opstaan tijdens de komende donkere dagen en een potplantbegieter verzorgt dag en nacht volautomatisch de bloemen op je vensterbank. 

De schakelingen hebben soms een serieus karakter, zoals de temperatuursensor of de lekkagemelder. Of de noodknop, die na het indrukken aan contactpersonen een mailtje stuurt. Andere projecten zijn juist praktisch, zoals een geautomatiseerde voederbak voor je huisdier of de toegangscontrole met rfid. Ook gaan we aan de slag met neopixels en voeden we de module met zonne-energie.

 

Bij alle projecten staat het programmeren centraal, de te bouwen schakelingen houden we dan ook bewust eenvoudig. In het pakket zit een projectboek en de benodigde onderdelen, zodat je direct kun beginnen met bouwen. Elke workshop in het boek is voorzien van een indicatie van de moeilijkheidsgraad en de benodigde tijd.

De set is vanaf nu beperkt leverbaar voor 64 euro. Als je hem nu alvast bestelt op hubbit.nl met kortingcode ARDUINOTOTAAL betaal je slechts 54 euro en weet je zeker dat je hem eind november in huis hebt!

* Wij verzenden uitsluitend in Nederland en België.