Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

Unieke aanbiedingen speciaal voor u

Geachte dames en heren,

Graag delen wij met u weer enkele speciale aanbiedingen:

In het najaar verplaatsen veel schepen zich vanuit Europa naar warmere gebieden in de Caribbean, Zuid Amerika of het Midden Oosten. Wij hebben een selectie gemaakt van 4 cruises waarbij u voor een aantrekkelijke prijs de Atlantische Oceaan oversteekt of door het Suez Kanaal naar Abu Dhabi vaart.

Ook hebben wij een prachtige en bijzonder cruise gevonden vanuit San Diego waarbij u in 20 dagen naar de prachtige eilanden van Hawaii vaart.

Naast deze spectaculaire acties zijn er genoeg andere aanbiedingen ( ook last minute ): Klik hier voor een actueel overzicht van deze aanbiedingen.

Wij wensen u veel leesplezier met deze nieuwsbrief. En uiteraard nodigen wij u graag uit om deze aanbieding of een andere cruise te reserveren via onze website: www.hcc-cruises.nl  Als u liever  persoonlijk contact heeft met 1 van onze adviseurs dan kunt u bellen op nummer 085-0479888

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center


Hawaii vanuit San Diego met het MS Oosterdam

1 december 2017 - incl. vliegreis, transfers, hotelovernachting en cruise al vanaf € 2432,00 per persoon

Is het ook uw droom om de prachtige eilanden van Hawaii met eigen ogen te aanschouwen? Dan is dit uw kans. Het MS Oosterdam vertrekt voor een 20 daagse cruise vanuit San Diego naar mooie eilanden als Hilo, Honolulu en Kona. Tijdens de zeedagen heeft u genoeg tijd om heerlijk te ontspannen of mee te doen aan een van de vele activiteiten die worden georganiseerd.

Lees verder

van Genua naar Abu Dhabi

6 december 2017 - Grand Voyage van Genua naar Abu Dhabi; incl. vliegreis en transfers al vanaf 1819 euro p.p.

Deze Grand Voyage met de MSC Splendida van Genua naar Abu Dhabi via het Suez Kanaal wordt aangeboden inclusief  3 excursies en uw drankjes tijdens lunch en diner. Bovendien krijgt u 30% korting op de was-service aan boord zodat u uw kleding schoon weer mee naar huis neemt. Profiteer nu van deze fantastische all-in prijzen.

Lees verder

All Inclusive Trans Atlantisch ( Barcelona - Orlando )

5 november 2017 - Norwegian Epic op basis van Premium All Inclusive - inclusief vliegreis en transfers vanaf € 1999,00 per persoon

Op basis van Premium All Inclusive ( dus inclusief alle drankjes en de fooien ) naar Amerika varen kan met de Norwegian Epic. U vertrekt op 5 november vanuit Barcelona en geniet tijdens de gehele cruise van het uitgebreide all inclusive aanbod aan boord. Op weg naar de warmte in het najaar met Norwegian Cruise Lines beloofd een onvergetelijke reis te worden.

Lees verder

Trans Atlantisch met het MS Westerdam

26 oktober 2017 - MS Westerdam - van Rome naar Fort Lauderdale - incl. vliegreis en transfers al vanaf € 1499,00 per persoon

Op 26 oktober 2017 vliegt u naar Rome om aansluitend per transfer naar Civitavecchia te worden gebracht. Daar scheept u in op de onlangs gerenoveerde MS Westerdam voor een schitterende Trans Atlantische cruise naar Fort Lauderdale. In Europe bezoekt u Cartagena, Malaga en Cadiz alvorens u de oversteek gaat maken op weg naar warme oorden.

Lees verder

Barcelona - Rio de Janeiro met Costa Cruises

25 november 2017 - Costa Favolosa - van Barcelona naar Rio - incl. vliegreis en transfers vanaf 1399 euro per persoon

Rio de Janeiro...dat klinkt iedereen toch als muziek in de oren? U vaart er naar toe met de Costa Favolosa vanaf Barcelona. Een heerlijke cruise met bezoekjes aan Cadiz, Lanzarote, Gran Canaria en diverse plaatsen langs de Braziliaanse kust. Tijdens de oversteek geniet u van de faciliteiten aan boord en komt u heerlijk tot rust.

Lees verder

cruisenieuws en aanbiedingen op facebook cruisevideos en films op youtube cruisenieuws en aanbiedingen op twitter

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.