Bekijk online
Logeion logo

Aanbieding

 
26 oktober 2022

Unieke actie!

Word lid en ga gratis naar de online workshop ‘Interculturele communicatie en marketing in een gedigitaliseerde wereld’


Beste ,

We hebben een hele gave aanbieding voor je. Word nu lid van Logeion en ga gratis naar de online workshop: Interculturele communicatie en marketing in een gedigitaliseerde wereld met Sirous Kavehercy (ter waarde van €60). 

Meteen kennis opdoen
In deze online workshop op 24 november gaat Sirous aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en praktijkvoorbeelden in op diversiteit, cultuur en de relatie met communicatie. Hoe nemen wij de communicatie van anderen waar? En zij die van ons? Hij laat zijn licht schijnen over de complexiteit van interculturele communicatie in de huidige, digitale samenleving. Tijdens deze workshop gaat het niet alleen over bewustwording van de rol van diversiteit en cultuur in communicatie, ook krijg jij concrete handvatten aangereikt om hiermee aan de slag te gaan. Sirous heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in communicatie en digitalisering als consultant, docent, business developer, marketeer en ondernemer. Dit heeft hem een schat aan real-life interculturele kennis en expertise opgeleverd die hij met jou deelt.

Een lidmaatschap op het communicatievak
Verbinden, kennisdelen én er voor zorgen dat het communicatievak zich blijft ontwikkelen en de plek krijgt die het verdient. Dat is waar Logeion voor staat. Met ruim 4.300 leden zijn we een krachtig netwerk van vakgenoten uit onder andere het bedrijfsleven, de publieke sector, (non)-profit organisaties, communicatiebureaus en zzp’ers.

De vele voordelen van het Logeion-lidmaatschap op een rijtje:

  • Op de hoogte van trends en ontwikkelingen in het communicatievak
  • Flinke korting op ruim 60 kennisbijeenkomsten, inclusief 2 congressen: C-day en PubCom
  • 8 keer per jaar vakblad C op je deurmat
  • Onderdeel van een landelijk netwerk met ruim 4.300 communicatieprofessionals
  • Gratis deelname aan minimaal 10 door Logeion geselecteerde bijeenkomsten
  • Actief met het vak aan de slag samen met andere leden
  • Een gaaf welkomstpakket met o.a. een waardebon voor een bijeenkomst naar keuze
  • Voordelige tarieven voor o.a.: studenten, jongprofessionals en zzp’ers
  • Exclusieve aanbiedingen voor leden van externe partijen, zoals van Van Ruler Academy, Inside Polarisation en Reputatie Partner
  • Het ondersteunen van de missie van Logeion: de professionalisering van het communicatievak

Mogen wij jou in het ledennetwerk verwelkomen? Word nu lid met de code: ACTIE-M. Vul deze code bij het aanmelden in het opmerkingenveld in om gebruik te maken van deze aanbieding.


Goed om te weten
Door het lidmaatschap met deze actiecode aan te gaan, word je automatisch ook lid voor 2023. Dat betekent dat je sowieso een jaar lang volop kennis kunt halen bij Logeion. Je betaalt nu contributie voor de resterende dagen van 2022 en in het nieuwe jaar contributie van €220,00 (ex. btw). Ben je een zzp’er of jonger dan 30 jaar? Bekijk dan de extra voordelige tarieven. Lees hier uitgebreid de voorwaarden van het lidmaatschap.

Logeion wenst je veel inspiratie toe en we hopen je natuurlijk binnenkort te verwelkomen in het hart van het vak. 

Met vriendelijke groet,

Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals


P.S. Wil je in de toekomst geen aanbiedingen of mail van Logeion meer ontvangen? Mail naar info@logeion om je contactgegevens uit ons systeem te laten verwijderen.

Word lid        Uitschrijven        Privacyverklaring