Loading...

Unieke bootreis i.s.m. NRC Handelsblad

By 3oceanstravel.com received 4 years ago

Categories: Holidays Abroad Tourist agency Country | Continent Cruises
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Nu met gratis Rome prétour
Bekijk de online versie  
    
Ontdek parels in de Méditerranée met bevlogen sprekers
NRC Handelsblad Academie heeft een unieke, exclusieve bootreis over de Middellandse Zee voor u georganiseerd. Als u er snel bij bent, dan heeft u nog keuze uit diverse huttypen. Als u kiest voor vertrek op 2 of 3 oktober in combinatie met huttype 1A of 5A, profiteert u zelfs van een gratis prétour om Rome te verkennen.
De vaarroute leidt van Civitavecchia via Palermo, Agrigento, Malta, Kreta, Alexandrië, Antalya en Kusadasi naar de Griekse eilanden Patmos en het onbewoonde Delos, om te eindigen in Athene. Tal van excursiemogelijkheden en wandelingen laten u kennismaken met deze boeiende bestemmingen. Aan boord geniet u van lezingen van inspirerende specialisten, waarbij onderwerpen uit de literatuur & cultuur, film & (kunst)geschiedenis, oudheid & actualiteit aan bod komen.
Reisdatum: 4-16 oktober 2015
Reissom: v.a. € 2.785 p.p.
Nu met gratis prétour Rome bij vertrek op 2 of 3 oktober i.c.m. huttype 1A of 5A.
Voor gratis uitgebreide reisinformatie of boekingen kunt u bellen naar 073-5482062 of een mail sturen: nrc@voyageculture.nl.
Lees hieronder meer over deze bijzondere bootreis en twee andere NRC Handelsblad reizen.
*alleen bij vertrek op 2 of 3 oktober in combinatie met huttype 1A of 5A (zolang de voorraad strekt)
Sprekers, lezingen en muziek
Emeritus hoogleraar Fik Meijer geeft u inzicht in de Romeinen en Grieken. Schrijver en journalist Joris Luyendijk stelt interessante vragen over de islam en over de bankencrisis. Kunsthistorica Frederike Upmeijer gaat in op Griekse icoonkunst en cultureel commentator Joyce Roodnat laat u zien dat de ene maffiafilm de andere niet is. En dit is slechts een greep uit het lezingenprogramma. Ook zullen enkele recitals ten gehore worden gebracht.
Pré- en posttours: Rome, Athene, Delfi
Verrijk uw bootreis met een gratis twee- of driedaagse prétour in Rome, waarbij u op een bijzondere manier kennis kunt maken met de minder bekende kanten van deze eeuwenoude stad. U profiteert van deze aanbieding in combinatie met bepaalde huttypes. Ook kunt u een tweedaagse posttour in Athene, of een driedaagse posttour naar de Meteorakloosters en Delfi maken.
Posttour Athene v.a. € 195 p.p.
Sri Lanka in contrasten
De veelzijdigheid van dit kleurrijke land is verrassend. U maakt kennis met diverse aspecten van de samenleving, van geschiedenis tot cultuur en van architectuur tot de actualiteit. Zie forten uit de VOC-tijd, historisch erfgoed in de Culturele Driehoek en geniet van schitterende uitzichten over theeplantages en zeer comfortabele hotels.
8 t/m 19 december 2015
O.l.v. drs. Kester Freriks
v.a. € 3.285 p.p.
Cin cin in Toscane
Reizend door het Toscaanse heuvelland geniet u van de bekoringen van de streek: zon, wijn en historische steden. Met vinoloog Gijs van Bilsen bezoeken we diverse topdomeinen, met als absoluut hoogtepunt de Tenuta dell'Ornellaia, dat speciaal voor ons gezelschap haar deuren zal openen. Ook ontdekt u de (kunst)historie van parels als Florence.
11 t/m 15 oktober 2015
O.l.v. drs. Johan Schenk
v.a. € 2.285 p.p.
© 2015 Voyage&Culture
Aangesloten bij:  
U bent ingeschreven met newsletter@newslettercollector.com
Indien u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, klik dan op afmelden.

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019